16.2.11

Lucky one!


Ehj, hvor har jeg været heldig. Jeg er helt vild med viklearmbåndet, som jeg har vundet inde hos Anne. Det kommer med garanti til at blive flittigt brugt! Det er lavet og sponsoreret af dygtige Kristine, som laver de smukkeste ting i kernelæder og keramik. Rigtig mange af hendes kreationer har jeg forelsket mig i, for de emmer virkelig af lækker kvalitet.

Kender du hende ikke, så smut omkring hendes blog eller amio.

God dag derude. Min bliver rekreation og hjemmearbejde, for jeg har nemlig været underdrejet de sidste par dage. Faktisk ret dårlig og stressende timing når nu jeg kun har 1½ uge tilbage på jobbet før barsel og har stadig en kæmpe stak arbejdsopgaver at færdiggøre... Tsk.

5 kommentarer:

 1. Det var da den bedste dag at være heldig på, Maiken! Tillykke med det fine armbånd, og rigtig god bedring!

  SvarSlet
 2. uh ja, du er lucky:) De er så fine hendes armbånd! Rigtig god bedring. Håber du hurtigt kommer på højkant igen!

  SvarSlet
 3. Så godt du blev den heldige:) Er da lidt misundelig, vil jeg gerne indrømme. God bedring med dig!

  SvarSlet
 4. Hej hej
  Sikke en fin blog du har! Jeg kan se, at du ved lidt om at tapesere møbler med papir. Jeg har netop bestilt noget lækkert papir hjem, som jeg skal til at "lege" med. Men, jeg er i tvivl om, hvordan man rent praktisk gør! Kan du hjælpe der? Hvad skal jeg købe, og hvordan gør jeg?
  På forhånd tak for hjælpen:-)
  Julie

  SvarSlet
 5. Det er nemlig fedt at være en lucky potato en gang imellem! Jeg er heldigvis kommet på højkant igen, men nu ligger Karsten brak, så vi har haft en hitrate på 100% herhjemme - bare på skift.

  Julie - Mange tak! Jeg er faktisk en novice indenfor at male/tapesere ting, selvom jeg har flere projekter i tankerne. Sættekassen var købt malet (nemt) og så har jeg brugt limlak (købt i kvickly), der bare er ligesom hobbylim du pensler bagpå papiret. Jeg har ikke overflade behandlet det, men hvis det skal være slidstærkt skal det nok have en slags lak. Jeg ved at nogle også bruger en blanding af tapetklister og trælim. Bloggere som f.x. Annchen og Krudtuglens mor har begge malet og tapeseret rigtig mange møbler, så prøv eventuelt at spørge dem for bedre fif. God arbejdslyst! :o)

  SvarSlet