5.1.11

Warhol'sk?


Hvad der startede ud med en enkelt julegave endte næsten helt Warhol'sk... Jeg skulle lige prøve en enkelt farvekombination eller én til og en til, og lige pludselig havde jeg klippet klisteret en en mindre masseproduktion. Simpelthen fordi jeg blev grebet af farvepuslespillet og klipperiet.

Men først skal I da lige se det færdige resultat, så be aware - her kommer en ugle-nåle-pude kavalkade af de tre færdige nålepuder.


Den ene blev julegaven i kreakalenderen til min veninde, mens den anden flyttede ind hos Anne. Et splitsekund overvejede jeg at lave flere til salg, og faktisk har jeg den prikkede og den lilla/prikkede i overskud, hvis nogle skulle være interesserede?

9 kommentarer:

 1. hej maiken

  wauw for lækre ugler og puder ... med rigtig fin farvesammensætning :)...... - mangler ikke liiige en nålepude men er sikker på de nok skal blive solgt :)
  kh♥

  SvarSlet
 2. Og den er bare Så fin:)

  SvarSlet
 3. hvor er de fine. Der er bare noget rigtig hyggeligt og vanedannende ved ugler, ik! Flotte farver og glade ugler, skønt! Kh. linda

  SvarSlet
 4. Ihh den er altså bare rigtig sød. Det er de allesammen! Min er stadig sådan en tomat jeg købte sammen med andre småsyting...

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin og så med ugler :) Ugler er så dejlige..

  SvarSlet
 6. Du giver mig dårlig samvittighed - jeg har stadig ikke syet mig en ordentlig nålepude... Projektet bliver udskudt gang på gang.

  Rigtig fine farvekombinationer allesammen!

  SvarSlet
 7. Tak, der er altså efterhånden også flere ugler herhjemme... ;o)

  Marianne - De blev nu mest af alt lavet fordi det var så hyggeligt, men der er bare to i overskud... :o)

  Anne - En tomat lyder da også rigtig fint.

  Michelle - Tja, det er lige gået op for mig at jeg har lavet 7 (!) uglenålepuder i alt, men nok mest fordi de er hyggelige at lave og en god gaveidé.

  SvarSlet
 8. Kjempefine! :-)
  ønsker deg en riktig god weekend.

  SvarSlet
 9. Nøj hvor er de bare fine. Lige til at blive helt glad af med alle de fine farver.
  God weekend

  SvarSlet