7.1.11

Spilleaften
I stedet for at falde om på sofaen, som vi har tendens til fredag aften, hvis ikke der er sociale ting på programmet, har vi haft kvalitetstid, hvor vi fik indviet det nye spil Karsten fik af mig i julegave.

Og gud, hvor er det bare længe siden vi sidst har haft spilleaften! Men med lækker club musik strømmende ud af radioen, god grøn the, stearinlysets skær og et godt spil, så er det bare en perfekt afslutning på arbejdsugen...

8 kommentarer:

 1. Man skulle have spil-aftener mindst en gang om måneden. Jeg er også en fan :)

  SvarSlet
 2. Malene - Nemlig! Vi har spillet rigtig meget tidligere, både alene og sammen med venner. Men vi har bare glemt det helt i hverdags trummerum. Det er virkelig en super hyggelig måde at være sammen på! Og havde vi bare set fjernsyn havde vi jo ikke fået noget ud af aftenen. Så jeg er også fan... :o)

  SvarSlet
 3. Jeg er helt sikkert også fan. Man skulle have meget mere tid til at spille. Måske man kunne tage lidt af arbejdstiden...Sådanne spil fremmer jo hjernefunktionen, så vi kan arbejde mere effektivt:)

  SvarSlet
 4. Hyggeligt! Jeg elsker brætspil:) Hvad er det for et spil?

  SvarSlet
 5. Jeg synes sequence er et rigtig godt spil! Det er rigtig nemt og det tager ikke særlig lang tid, så selv folk, der ikke ligefrem er fan af brætspil, synes om det :)
  Var I kun to? Det er endnu sjovere, når man er fire eller seks, så man er nødt til at samarbejde :)

  Og jeg har også en gul mano kop, og den er klart en af mine yndlingskoppper ;)

  SvarSlet
 6. Åh ja, det er altså hyggeligt når man trods træthed får hevet sig selv ud af sofaen. :-)

  SvarSlet
 7. Malene - Den tror jeg bliver svær at sælge til arbejdsgiverne, men god pointe med skærpelse af hjernefunktionen. ;o)

  Anne - Spillet hedder Sequence. Faktisk et ret enkelt spil baseret på "fem på række", men man bliver virkelig opslugt af det og så er det nemt at lære. Det er rigtig godt!

  Stine - Vi har før spillet det hjemme hos nogle af vores venner og det er nemlig sjovest når man skal samarbejde. Men faktisk synes jeg også det var overraskende godt når man bare er to til spillet.

  Line - Det er nemlig en gevinst at bytte en flad sofaaften (som der også er behov for indimellem) ud med en aften med kvalitetstid. :o)

  SvarSlet
 8. skøn weekend i har haft. Og det er kortspilsspil...:-) Er jo vildt sjovt. så hyggeligt.

  SvarSlet