22.1.11

Award


To mennesker har gjort min dag endnu bedre, nemlig Ida og Mette Kathrine. Ikke så meget fordi jeg har fået en stylish award fra dem begge, men fordi de har skrevet noget søde ord, som går mig lige i hjertet. Tak!

Til awarden er der knyttet et par regler:
# Tak og link tilbage til den person, der tildelte awarden.
# Del 8 ting om mig selv.
# Give den videre til 8 bloggere, som jeg for nylig har opdaget.
# Kontakte de bloggere og fortælle dem om deres priser.

Som sociolog synes jeg jo det er vildt sjovt at se ind bag facaden, også når det gælder skøre og ubrugelige oplysninger, så her er der otte ting som I nok ellers ikke ville få at vide om mig.
 1. Selvom jeg elsker at lære nye ting, så er jeg ikke god til at være nybegynder. (Det er helt sikkert af den grund jeg stadig ikke har lært at hækle, selvom jeg har alle materialer liggende. Tsk tsk.)
 2. Jeg hader at åbne rudekuverter
 3. I gymnasietiden var med jeg i FMKMOF (Foreningen Mod Kedelige Morgensamlinger Om Fredagen), hvor vi lavede underholdning for de klasser der ikke selv kunne finde på noget...
 4. Jeg har altid holdt mig til sportsgrene der ikke indbefatter bolde, da jeg hverken kan kaste, ramme eller gribe en bold.
 5. Duer ikke til konceptet påske- og julefrokoster, for jeg kan hverken lide sild eller snaps.
 6. Synes det er tidsspilde at vaske op, så efter 2½ år påskønner jeg stadig dagligt at vi har fået opvaskemaskine.
 7. Er god til at se humoren i små hverdagsting, som principielt ikke er humoristiske.
 8. Jeg har aldrig smagt stegt lever
Det var meningen at jeg skulle sende awarden videre til otte andre dygtige inspirerende bloggere, men jeg har ærlig talt mistet overblikket for hvem som har fået, og vil derfor i stedet opfordre til at I kigger indenfor i Ida og Mette Kathrines blogunivers.

3 kommentarer:

 1. Sikke nogle søde ord :o)
  Ligesom dig går jeg også i en stor bue udenom rudekuverter... Uha de er farlige!

  SvarSlet
 2. Der var noget med æblet :-)
  Kh "Træet"

  SvarSlet
 3. Haha, det er nok en blanding af farligt (hvis man har shoppet for meget) og bare ualmindelig kedeligt. Om det er arveligt er vanskeligt at sige... ;o)

  SvarSlet