24.1.11

Cykeltur
Nu hvor Ingrids feber var næsten ude af kroppen synes jeg, at vi trængte til noget frisk luft. Så hun blev pakket godt ind til en lang cykeltur langs fjorden i det fine vintervejr. Smukkere bliver det næsten ikke! Særligt smukt var det især da fem svaner lettede fra vandet og fløj på række ud i horisonten...

Alt den friske luft var dog alligevel ved at blive for meget for hende, så vi måtte tøes op under vattæpperne til ramasjang da vi kom hjem. Nå ja, og så fik vi begge en lur bagefter. Vist lige hvad vi begge havde behov for efter cykelturen...

16 kommentarer:

 1. Dejlige billeder! Skønt at vejret igen er sådan, at det lokker til en cykeltur.
  Jeg prøver at genkende geografien, men jeg kan vist ikke komme i tanke om, hvor I har cyklet henne. Der ser dejligt ud.

  SvarSlet
 2. Wauw nej så bliver det da nærmest ikke smukkere....der gad jeg også godt cykle en lang tur. God bedring med hende.

  SvarSlet
 3. Ida - Vejret var helt perfekt til cykeltur, så Ingrid var nærmest tvangsindlagt til frisk luft. ;o)

  Vi cyklede langs fjorden på Nørresundbysiden. Efter fjordparken (tror jeg den hedder?) og siloen med lejligheder er der rigtig smukt langs vandet. Man cykler næsten langs Egholm den sidste strækning. Bænken ved pynten er helt perfekt til en lille picnic, men Ingrid var bundfrossen så hverken kiks, æblejuice eller tæppe kunne lokke...

  Mette - Der er simpelthen også flot på den strækning. Ingrid er heldigvis frisk igen, så vi er klar på hverdagen i morgen. :o)

  SvarSlet
 4. Smukke billeder. Jeg savner sådan at cykle, men nu fik du sparket lidt til motivationen :)

  SvarSlet
 5. Skønne billeder og virkelig smuk natur :-)

  Det er så skønt med sådan en cykeltur!

  SvarSlet
 6. Smukt!!
  Jeg trænger også sådan til en god cykeltur! Og nu er sneen endelig væk, så det er til at komme frem. Så mangler jeg bare en cykel trailer, så begge børn kan komme med ;-)

  SvarSlet
 7. Hvor skønt. Man kan næsten høre havet og mærke den kolde luft når man ser billederne.

  SvarSlet
 8. Fine billeder fra en kold og smuk dag i januar.
  Det var da også en lang tur I var på.
  Hilsen Bissemor

  SvarSlet
 9. Hvor ser det dejligt ud:)

  Tak for hilsnen på min blog. Vi har købt en sort/råhvid Odder zip barnevogn i Babysam i Viborg, hvor der var 20% på alle vogne (?). Vi lurede en overgang også lidt på Emmaljunga, men kalecherne kan ikke låses fast på dem, og vi har hørt de ikke må sove med dem i dagpleje, så den sprang vi over.

  Håber I snart får bestilt en (der kan vist være lidt leveringstid;))

  SvarSlet
 10. Jamen, det er da herligt hvis jeg kan lokke flere ud på cyklerne i det fine vejr. Midt i den mørke tid er det virkelig rart med sollys og frisk luft. Noget der ofte er en mangelvare i hverdagen... :o)

  Vores tur blev ret lang. 10 kilometer faktisk. Så der var ikke noget at sige til det var lige ved at blive for meget for Ingrid... ;o)

  Tine - WHAT! Føler mig altså temmelig snydt lige nu. Vi har i lørdags købt en Odder Victory vogn i Babysam i Aalborg og givet FULD pris. Øv øv øv. Overvejer om jeg skal kontakte dem, for det er da bare surt. Hvornår bestilte I? Og tak for din hilsen i øvrigt. ;o)

  SvarSlet
 11. Tine - Hov, glemte helt i min befippelse at skrive, at det da er et super fint køretøj jeres lillepige får. :o)

  Og det er helt korrekt ift dagpleje og Emmaljunga - eller sådan er det i hvert fald her i kommunen. Det var også en af grundene til at vi solgte vores EJ og købte en Odder...

  SvarSlet
 12. Jamen det var et tilbud de kørte med i Viborg og Holstebro(?) indtil 23. december, og jeg fandt kun ud af det, fordi der var en der havde lagt et indlæg ud på min-mave.dk.

  Men du kan da prøve at ringe til dem og høre om det er noget man stadig kan få. Vi skulle bare betale hele vognen i Viborg ved bestilling (min far arbejder der heldigvis, så han fik lige den opgave;)), og så bliver vognen leveret til babysam i Århus. Meget meget mærkelig anordning, men dejligt med de 20 procent;) (Får helt dårlig samvittighed over jeg ikke har fået delt det med blogland. Tænkte ikke lige videre over det...)

  SvarSlet
 13. Og ja, Oddervognene er altså også virkeligt fine!

  SvarSlet
 14. Tine - Hmm... jeg skal lige overveje om jeg skal bruge energi på at brokke mig, da jeg jo trods alt fik en madras med i prisen. Der var dælme ikke meget købmandsskab i de ekspedienter (eller også var min jyde-teknik simpelthen for dårlig?), så det er tvivlsomt om jeg kan få mere barberet af prisen.

  De gode tilbud går bare nogle gange ens næse forbi, mens man andre gange er heldig. ;o)

  SvarSlet
 15. Vi spurgte også i Århus om vi kunne få rabat der, men der var der altså heller ikke noget at hente...

  SvarSlet