13.1.11

Blogleg: Kreativ nostalgi


Blandt alle de kreative ting jeg har lavet i tidens løb er der én ting som har særlig betydning for mig. I folkeskolens miderste klasser lavede jeg bogmærket, som har fulgt mig lige siden. Skønlitteratur har altid været en stor del af mit liv og fylder godt i min reol, så det har været flittigt brugt i årenes løb. På nærmeste hold har det oplevet ungdomsbøgerne spækket med kærlighed og problemer, lattervækkende chick-lit, spændende politiske romaner, hårrejsende krimier, interessante historiske skæbner... Bogmærket har været en fast rejsegæst med veninder, kæreste og familie. Ja, det kommer nok også til at følge mig mange år endnu!

Da jeg med garanti ikke er den eneste som har lavet noget kreativt med stor affektionsværdi, så vil jeg starte en lille blogleg. Det går i alt sin enkelthed ud på at vise en kreativ ting, som har særlig betydning for en. Helst noget man selv har lavet, men det kan også være noget arvet eller en gave. Stafetten vil jeg gerne sende til Anne og Rakel.

Jeg glæder mig til at se, hvad der har særlig betydning for jer, og hvem I sender udfordringen videre til...

4 kommentarer:

 1. Hyggelig leg..:)
  Og sikke et fint bogmærke - det kan jeg godt forstå, du har holdt ved..
  Nyd aftenen..
  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Ej en god ide. Håber den fortsætter og glæder mig til at se hvad det bliver til :)

  SvarSlet
 3. Sjov ide:) Jeg tager gerne stafetten op, men det bliver først, når jeg er færdige med de knap så rare begivenheder... Så kan jeg også lige lægge hovedet i blød;)

  SvarSlet
 4. Anne Annchen - Nogle ting følger vist bare en hele livet, hvilket også bare gør det specielt. Faktisk lavede jeg også et til hver af mine forældre i sin tid. Det er helt sikkert noget af det eneste hjemmegjorte som har overlevet hjemme hos dem. ;o)

  Anne Krittewitt - Ja ikke, jeg tænker at der må være andre som har det ligesom mig, så jeg håber boldene bliver grebet og sendt videre i blogland...

  Anne - Nu tog det jo også temmelig lang tid før jeg greb stafetten med krearummet, men jeg er spændt på hvad der mon har særlig betydning for dig. :o)

  SvarSlet