22.10.10

Psst...

Tør du heller ikke satse alle dine heste på at vinde Julias fine give-away, så har Føtex weekendtilbud på bogen Rollinger & roulader til den nette sum af 99 kroner. Jeg glæder mig til at gå på opdagelse i alle opskrifterne og idéerne...Ingrid er på ferie hos Bedstefar og Bedstemor til i morgen, så vi har nydt cafélivet og shopping efter arbejde i dag - lige som i gode gamle dage! Hjem kom en super lækker oversize mørkegrå strikbluse med store storte knapper til moi. Rigtig fin. Og så et par über lækre cashmere cardigans til Ingrid, én i grå og én i klar lilla. Tak for fif'et Mette - det var svært at begrænse sig.

Snart skal jeg dulles op, for vi skal nemlig på den lækreste tapas restaurant kaldet Pingvin. Vores yndlingssted. Selvom jeg savner min lille mus, så er konceptet børnefri altså også mægtig godt. Det stornydes!

Og så har vi i øvrigt startet på en uges ferie i dag. Så i morgen smutter vi i lejet sommerhus ved Vesterhavet. Ehj, hvor er livet bare godt lige nu...

5 kommentarer:

 1. Ihhhh ELSKER de bøger og har selvfølgelig dem begge, har så også i min begejstring købt dem når de er på tilbud og giver dem i gave til de veninder der ikke har haft fornøjelsen af at læse dem endnu. Har pt. en af hver liggende her til jul...
  Kan kun med store ord klart anbefale de to skønne bøger.

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Har også begge bøger og glæder mig til november hvor bogen "Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne" udkommer. Se beskrivelse her: http://www.barneguiden.dk/default.asp?thdid=11743

  SvarSlet
 3. Jaaa, så den lige i Føtex da jeg handlede ind til aftensmaden i dag. Den kom fluks ned i kurven og så kan jeg få afleveret bibliotekets udgave;) Har også den første og den har jeg hentet så meget inspiration i.
  Kh Rikke

  SvarSlet
 4. Tak for tippet. Jeg så lige dit forrige indlæg og kan kun sige, at jeg er fuldt ud glad for vores maskine stadig:-)
  Vi har været så sygdomsramte herhjemme på det sidste, nu går det fremad og det er så fedt endelig at ha lidt tid til at kigge omkring andres blogs igen:-)

  SvarSlet
 5. Mette - Det var da en god gaveidé. Nu har jeg fået kigget en masse i bogen på ferien og den virker rigtig inspirerende. :o)

  Heidi - Jeg har set at hun kommer med en ny. Regner med at jeg i første omgang lige skal stifte bekendskab med de to gamle inden jeg giver mig i kast med den nye. Men tak for tippet.

  Rikke - Impulskøb kender jeg kun alt for godt! I øvrigt har jeg lige set at Super Brugsen har den første bog til omkring 60 kroner i næste uge, så det bliver vist mit næste impulskøb. :o)

  Sidsel - Den ser i hvert fald rigtig fin ud! Nu aner jeg bare ikke ret meget om espressomaskiner, så andres erfaringer er super gode at høre... Jeg håber I alle er kommet helskindet ovenpå og har fået mere energi?

  SvarSlet