19.10.10

Regnbue

Billedet er lånt herfra

En helt almindelig dag på vej hjem fra arbejde blev pludselig langt smukkere. I det regnvåde vejr dukkede den absolut smukkeste regnbue op. Sådan en af slagsen der skinner helt utroligt. En af dem hvor hele buen er tydelig. En af dem hvor der ovenfor tegner sig en svag aftegning af endnu en bue. En af de regnbuer hvor at man kigger efter guldet for enden af den. Og så, et par minutter efter var den helt væk igen.

Det var absolut et kodak-moment. Havde jeg kamera med? Nej, og midt i trafikken kunne jeg jo heller ikke bremse op. Så i bedste tv-kok stil har jeg snydt. Lånt et billede, men til gengæld er forgrunden da smukkere end den motorvej jeg så på...

Midt i eftermiddagens rush-hour trafik fik jeg da gransket i min hukommelse i forhold til hvad jeg for lang tid siden lærte i gymnasiets fysiktimer om lysets reflektion. Så undrer du dig også over fænomenet regnbuer kan du da kigge med her.

Min dag blev i hvert fald klart skønnere af en fantastisk og ganske uventet naturoplevelse!

4 kommentarer:

 1. jeg troede liiige du havde taget det billede selv ;) men ja der er ikke noget smukkere end en perfekt regnbue :D

  SvarSlet
 2. Haha, ja gid min udsigt så sådan ud!! Godt at man kan snyde sig til noget der er smukkere indimellem. Men regnbuen i sig selv var nu ret fantastisk - motorvej eller ej!

  SvarSlet
 3. Er enig med @Kandiseret, troede også at du selv havde taget billedet :P Jeg havde lige forstillet det og det hele!! hahaha xD
  Nåh, men ihvertfald, tak for din blog, kig endelig forbi min hvis du har lyst!!! :)

  SvarSlet
 4. Lyder som en smuk dag :)

  SvarSlet