3.10.10

Store lille pige...

Tænk sig, i dag er det allerede en uge siden at min store lille Ingrid blev to år! Jeg har altid elsket fødselsdage, og jeg må indrømme at det er stort at fejre den første fødselsdag, hvor hun faktisk forstår konceptet...

Huset var fyldt til bristepunktet af glade gæster, hvor både bedsteforældre, fætter, kusine, legekammerat og venner kom. Vi fik brunch på ægte amerikansk manér og mad i overflod. Ingrid nød opmærksomheden - og ikke mindst gaverne. De fineste ting fik hun, og siden er der virkelig blevet leget kageselskab, cyklet løs på løbecyklen, travet rundt med dukkevognen i flet, læst bøgerne igen og igen...

Og så lige et par stykker af fødselsdagsbarnet...


11 kommentarer:

 1. Hvor er hun skøn! Og sikke dejlige gaver.

  SvarSlet
 2. Anne - Tak. Det var nemlig super skønne ting, og hun fik faktisk meget mere end det jeg nævnte ovenfor. Det fineste tøj fik hun også, men det er ikke taget i brug endnu. Nu har jeg også opfordret kraftigt til at hun ikke fik en hel masse plastic larme ting, men gode gedine lækre ting i træ og naturmaterialer... :o)

  SvarSlet
 3. Tillykke med hende :) Vores guldklumper har godt nok fødselsdag tæt på hinanden - begge to år. Det er bare en SKØN alder synes jeg.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 4. Tillykke med din store pige:) og dejlige billeder og skønt et barn du har:) God søndag

  SvarSlet
 5. Tillykke med hende. Hvor er hun bare yndig :)

  SvarSlet
 6. Skønt med en vellykket og hyggelig fødselsdag...dejligt at se en glad fødseline:-)

  Kæmpe tillykke med din store lille pige:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. Tillykke med de 2 år, tiden flyver afsted. Silje blev også den heldige indehaver af en flettet dukkevogn da hun fyldte 2, Anna og Lotte bliver omhyggeligt puttet og trillet (og jeg slipper for de røde skrammer den anden vogn laver på trægulvet), ren win win :)

  SvarSlet
 8. Hvor har du i øvrigt fundet fødselsdagstoget? Jeg har kun set det som togvogne, og dette er da meget sødere med de vilde dyr.

  SvarSlet
 9. Mia - Vi forundres også næsten hver dag over de nye ting sådan en to-årig forstår, de fjollede påhit, hendes forsøg på at drille... Ja, jeg synes altså også to år er en skøn alder!

  Vicki, Julia og Malene - Tak for det. :o)

  Michelle - Håber I også fik holdt en rigtig skøn dag for Silje. Kan sørme godt se det er en win-win med dukkevognen, som også bare er et hit her.

  Vi fik fødselsdags-dyrene i barselsgave, og jeg har selv givet flere videre, da jeg synes det er super sødt. Jeg har set det kan fåes i Babysam og Trævarefabrikkernes Udsalg. Det koster omkring 100 kroner. Der følger tal fra 1-6 med og så kan man tilkøbe 7-10 for 20 kroner, samt lys. Men jeg tænker at juletræ lys nok også har samme størrelse?

  SvarSlet
 10. Jeg må et smut omkring en af de 2 butikker. Synes at dyre-kortegen er sødere end togvognene som jeg ellers har set, tak :)

  SvarSlet
 11. Vores lille knægt fik selvsamme safari fødselsdagstog i gave, en uge inden han fyldte 1 år. Min mands moster havde købet det i Trævarefabrikkernes Udsalg.

  SvarSlet