14.10.10

Stilhed før stormenFormiddagen har jeg nydt i stilhed - en stilhed før stormen. Jeg skal nemlig lige om lidt til en über hurtig smuttur til København i et arbejdsmæssigt ærinde. Så mine planer for formiddagen var en skønsom kombination af lidt afslapning + hygge og arbejde. Det blev vist mest til førstnævnte, men med en forskudt 11-12 timers arbejdsdag forude er det vist også helt ok...

Og den fine fine Kitchen Aid blender, som jeg blev begavet med, ja den virker til UG. Mmmm, alle morgener burde starte med en lækker smoothie (denne med jordbær, appelsinsaft, banan og papaya), brød lige fra ovnen, grøn the og... stilhed. Ok, sådan er vores hverdagsmorgener bare ikke indrettet normalt, så måske derfor nydes det i særdeleshed når jeg kan!

Hav en god dag derude!

3 kommentarer:

 1. Det lyder ihvertfald som en rigtigt go morgen.. og smoothie også.. mums.. måske man skulle prøve og lave den aller bedste morgen man kunne forestille sig, og se hvordan det spændte af.. :))

  SvarSlet
 2. Det lyder som en super lækker smoothie...jeg er bare for doven til at stå og mase med alt det hver morgen - hos os er det vist noget der hører weekenderne til:-)

  Og så er jeg da bare DØD misundelig på din KitchedAid blender...Åh hjertesuk, hvor ville jeg gerne have sådan en...(Julemand; hvis du tilfældigvis læser med, så må den gerne være lyseblå:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Rakel - Det var også rigtig hyggeligt! Tror du ikke at ambitionerne om "den aller bedste morgen" vil være som dengang man altid forventede den perfekte nytårsaften? For mig blev det aldrig perfekt, når det var planlagt. ;o)

  Malene - Jeg er simpelthen også enormt begejstret for den, så smoothies er (igen) rykket direkte ind i min kostpyramide! På nettet koster KA blenderne nogle steder kun det halve af prisen i butikkerne, så det kunne jo godt være et realistisk julegaveønske?

  SvarSlet