17.10.10

Trøstespisning!

I en erkendelse af at livet er for kort til at bruge det meste af en weekend på at bakse med at trække ledninger til antennestik og reducere den gigantiske vasketøjsbunke, så måtte vi ty til lidt trøstespisning da ledningsprojektet så absolut sortest ud... Sammen med nyt el-grej, der skulle erstatte det itu-revne, kom der også en pakke marizena vaffeldej med hjem fra køreturen. Sjældent har nybagte vafler og earl grey the med mælk smagt så godt!

Med nyt gå-på-mod og masser af tålmodighed fik vi endelig ledningen igennem (det tog også kun det meste af en weekend!) og den unge frøken gav hjælpsomt en hånd med...


En god (men lidt for vittig) kammerat mente, at vores antenne projekt nemt kunne komme til at tage flere weekender. Og det værste er, at jeg begynder at tro ham. Karsten er nemlig lige kommet ind i stuen for at fortælle, at nu er stikdåsen heller ikke standard størrelse, som det vi har indkøbt. Øv. Hvem pokker bygger da også et nyt hus uden et eneste telefon- eller tv-stik?! Så nu må vi pudse tålmodigheden af igen, og tage fat på næste problemstilling...

8 kommentarer:

 1. Uhm vafler det kunne jeg virkelig godt spise lige nu

  SvarSlet
 2. Øv, det er altså ærgerligt når man havde sat sig i hovedet at nu skulle der ske noget, og det så trækker ud og man ikke kan gøre en dyt ved det.
  Men vafler er da totalt bonus! Simpelthen alt for lækre og noget man får alt for sjældent :)

  God aften
  Anne

  SvarSlet
 3. Øv.. Vi har også haft problemer med et antennestik. Da vi endelig fik den trukket igennem, må den være knækket et sted på vejen. Og nu flimrer fjernsynet og kablet sidder FAST. Øv!
  Måske man skulle overveje at købe sådan en trådløs sender til de andre fjernsyn i stedet!
  Lækkert med vafler. Det kunne godt friste!

  SvarSlet
 4. Ja, jeg aner heller ikke hvem der kan finde på at bygge et hus uden den slags. Ifølge "reklamerne" for licens findes der i hvert fald ikke mange af den slags mennesker;) Håber snart det lykkes at få signal igennem:)

  Vaflerne ser SÅ gode ud:) Mums!

  SvarSlet
 5. Line - Og de smagte præcis lige så godt! :o)

  Anne - Nemlig! Det var også derfor vi måtte have trøstespisning på banen. Jeg har også bare haft lyst til vafler i to uger, så nu skulle det altså være! Har indset at jeg er nødt til at indkøbe et lille lager af semi-færdigt dej, for de var super gode og hurtige at lave!

  Christina - Øv, det er dælme surt med en flimrende forbindelse. Vores har indtil nu været helt lavteknologisk med tre kanaler og en grim digital stueantenne. Både kablet og ledningssøgeren gik i stykker og sad fast inde i røret - deraf opstod vores krise. Nu krydser vi fingre for at det går bedre med næste kabel, der skal trækkes og montering af antennen...
  Vafler på en efterårssøndag kan virkelig anbefales!

  Tine - Vi købte huset af entreprenøren for næsten en ½ million under hvad der var projekteret, så det og udluftningen har helt sikkert været noget af det de har sparet i 11. time, da de kunne se at avancen blev væsentlig dårligere end planlagt. Men det gør det altså ikke mindre irriterende. Vi krydser altså også fingre for resten af antenne projektet blir mere smertefrit. :o)

  SvarSlet
 6. De vafler taler virkelig til mig!!!!

  SvarSlet
 7. Haha, det ender jo med at jeg får startet en hel vaffel-trend. Det er altså bare en ting som man får ALT for sjældent!

  SvarSlet
 8. Åh, kan da godt forstå I skulle forkæles lidt med vafler indimellem alt arbejdet:)

  SvarSlet