28.4.13

HjertesukLænge har jeg syslet lidt med tanken om, at jeg egentlig indimellem gerne vil krydre bloggen med indlæg om personlig stil, for jeg synes det kan give blogs et personligt tilsnit. Og så kan jeg rigtig godt lide at bloggeren kommer foran skærmen en gang imellem fordi det gør det mere vedkommende. Men billederne ovenfor viser meget fint hvorfor jeg ikke rigtig har den type indlæg. Jeg tænker at det vil kræve en mere fotogen model, det vil (måske) kræve et bedre teknisk gear, og det vil absolut kræve en mere tålmodig og detaljeorienteret fotograf. Med fare for andre andre læser med, så vil jeg sige at sidstnævnte grund nok vejer tungest.

Men når det er sagt (og sukket over), så kan jeg da lige fortælle, at vi var på vej til candle light dinner på det en skibsrestaurant ved kajkanten i Aalborg. Kender du ikke allerede Princes Juliana, så kan jeg varmt anbefale det med sin delikate mad til yderst rimelige priser og en charmerende maritim stemning, hvor det jo er oplagt at gå en aftentur ved vandet efterfølgende - eller inden som vi gjorde. :)

PS: Det var de bedste billeder (suk!), men den industri-rå baggrund synes jeg i det mindste er rigtig flot.

12 kommentarer:

 1. Ej Maiken, jeg synes altså du ser fantastisk ud! Men jeg kan godt følge dig mht. at få andre til at fotografere en selv. Jeg prøvede forleden at få min store pige til at fotografere mig, da jeg allerede på forhånd vidste,at det ville være mere eller mindre håbløst at få manden til det. Men nej, det endte med at jeg selv stod foran spejlet med et kamera *haha* :)
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sødt sagt. Jeg har bare på forhånd næsten opgivet at få fine stemningsfulde fashion-like billeder med sans for detaljen og fokus på små ting, så mangler jeg seriøst en til at stå bag kameraet. ;)

   Men det er da rart at vide, at jeg ikke er den eneste som efterspørger en god og tålmodig fotograf. :D

   Slet
 2. Du ser så sød ud Maiken.. det minder mig egentlig om, at jeg ikke har fået skrevet tilbage til dig.. via Centilong. Øv - mine dage æder hinanden.. kunne jeg dog bare ringe :-) Knus C

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, så søde ord. Ved du hvad; jeg kom til at se (og måle) mit barn, og hun er sørme lidt højere end jeg troede, så med lidt forkortede ærmer tror jeg også det går. Jeg kender kun ALT for godt at hverdagene suser forbi og efterlader alt for mange hængepartier. Faktisk tror jeg sjældent at mit arbejdsliv har suget så meget energi, som det gør for tiden.

   Du er meget velkommen til at ringe - det vil da være enormt hyggeligt. Må lige få skrevet en opfølgende mail en af dagene. :)

   Slet
 3. Jeg synes du ser fin ud og synes det er en virkelig god tanke! Men ja det er svært at få andre til at tage de billeder, man selv gerne ville tage! Håber han får lyst til at øve sig noget mere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Med fare for at underkende min fotograf, så var der tre (!) billeder at vælge imellem, hvor jeg havde lukkede øjne på to og virkelig mystisk kropspositur på det tredje. :D

   Jeg vurderer det som meget usandsynligt, at han finder en pludselig trang til at øve sig, så jeg tror jeg skal ud i en plan b. Men jeg er nu altså glad for at du kan nikke genkende til det, og også synes tankerne er gode. :)

   Slet
 4. Om jeg kender Princes Juliane, min mand faldt på knæ og friede til mig på der for snart 8 år siden!
  Men det er alt for mange år siden vi har været der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor romantisk! Jeg kan sørme godt forstå at det er noget helt særligt. Så skal I da derhen igen en gang. :)

   Slet
 5. Jeg vil meget gerne se billeder af din personlige stil :) KH K

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må se om jeg kan hanke op i min fotograf indimellem. :)

   Slet
 6. Jeg vil gerne se flere af den slags billeder :) For som du siger, er det skønt for læserne at se mere til den, der skriver.

  Men ih hvor jeg kender det der med at have en fotograf med på tur, som ikke lige er den bedste til det. Alle de billeder vi har af vores lille familie er udelukkende af de tre andre, fordi jeg altid står bag kameraet. Og når manden endelig (på opfordring) tager billeder af mig, så sætter han fokuspunktet på baggrunden, så jeg er totalt sløret! Og hvis han endelig får mig skarpt med på billedet, så er det netop med lukkede øjne eller noget i den dur. Det er så TRÆLS ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, vi er vist mange som sukker over vores fotograf. Jeg kan i dén grad nikke genkendende til det du skriver. :)

   Slet