14.4.13

Fødselsdagspige(r)


I dag fylder den sødeste og smukkeste Sophie 18 år. Jeg har faktisk ikke rigtig fortalt om Sophie her på bloggen, og det er jo lidt af en fejl. Sophie er Karstens store pige, som har været i mit liv de sidste 11½ år. Men da jeg startede bloggen for tre år siden var Sophie af forskellige årsager desværre lidt perifær i vores liv, så derfor blev hun aldrig rigtig introduceret. Men hun er den mest elskelige pige og en rigtig god storesøster, der har en stor plads i vores alles hjerte.

I går holdt vi fødselsdag for Sophie og Agnes, som er født med 16 år og 1 dags mellemrum. Men heldigvis fik de da hver deres fødselsdag. Pigerne blev fejret med lækker brunch, som vi købte fra Fandanko. Bor man i Aalborg eller nærheden skal man altså gøre sig selv den tjeneste at prøve mad derfra. Det er godt nok lækkert.

Gaven til Sophie varer hele livet. Vi giver normalt ikke specielt store gaver herhjemme med fuldt overlæg, men vi havde for længe siden besluttet os for at ville give Sophie et kørekort, som hun nu er i fuld sving med at tage. Men det er jo ligesom lidt svært at pakke ind, så hun fik en ekstragave i form af Pernille Corydons oxiderede mini coin ørestikkere. Dem synes jeg nu er enormt fine i sin enkelthed. Agnes får først gaverne i morgen, men jeg kan afsløre at det i hvert fald ikke er et kørekort og ingenlunde noget i dén prisklasse. Som lillesøster mangler hun ikke for alvor noget, så det er mest ting hun alligevel skulle have, som der er pakket ind. ;)

NB! Vi er altså ikke ved at opbygge barskab ovenpå reolen, men mere ud af skabet - og hvem er mere taknemmelig aftager af slavevodka og sukkersød sprut end en gymnasiepige?!

16 kommentarer:

 1. Dejlige billeder af pigerne. Stort tillykke med/til Sophie, ærgerligt vi ikke når at møde hende.
  Vi glæder os til at fejre lille Agnes i morgen.
  K bedstemor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver også helt varm indeni af at se på søster-billederne. Ja, det var ærgerligt med lørdag, men godt vi kan tage revanche i dag. :)

   Slet
 2. Det var lidt af en overraskelse, men jeg synes, det er godt, at du præsenterer Sophie her. Tillykke med begge piger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er godt når mennesker fortsat kan overraske, men det er nu ikke fordi at Sophie har været "hemmelig". Jeg har bare ikke været eksplicit omkring hende. :) Men jeg forventer nu ikke andre større blogmæssige overraskelser. :D

   Og mange tak, Ida.

   Slet
 3. Svar
  1. Tak Anne. Glæder mig til at drikke kaffe sammen snart. :)

   Slet
 4. Tillykke med pigerne :) det er nogle dejlige billeder, de ser ud tl at være glade for hinanden de piger.

  Jeg har netop læst dit indlæg om zapperkultur, det har givet mig lidt at tænke over :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også rigtig glade for hinanden, og det varmer hjertet. Selvfølgelig er relationen lidt en anden, når de små ikke bor med Sophie, men det er stadig en varm og god søskenderelation. :)

   Jeg er glad for at kunne give lidt stof til eftertanke. :)

   Slet
 5. Stort tillykke til Sophie og til Agnes, dejligt med små og store gaver :) De ser ud til at hygge sig sammen :) God uge til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Mille. :) Du må også have en rigtig dejlig uge.

   Slet
 6. Stor tillykke til de to fødselarer ;O)

  Mona

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med Sophie i går og med lille Agnes idag :) Er spændt på om posten har været der...

  Det er nogle dejlige billeder, og sikke nogle smukke piger. Ingrid ligner jo dig i str. mini :) Det er dejligt for jer at Sophie er kommet ind i jeres liv, alle pigerne skal nok få glæde af hinanden - på hver deres måde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, hvor er du sød. Det var da alt for meget! Vil fluks tjekke postkassen når jeg kommer hjem.

   Jeg ELSKER når andre synes pigerne ligner mig, men oftest er det Agnes som får de ord med på vejen. :)

   Sophie har nu været i vores liv hele tiden, men lige omkring blogstart mindre end normalt. Det er dejligt at opleve hvordan de netop har glæde af hinanden, selvom der er stor aldersforskel. Men det kender du jo også til. :)

   Slet
 8. Fantastiske billeder og skønne unger!!! Tillykke med dem begge, håber gaverne faldt i god jord. Hvor er det skønt, at Sophie er fuldt tilbage hos jer - også for de små, som ser ud til at være ekstra glade for deres storesøster :-)
  Kram Anne/Mannemor.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Der blev sat pris på både store og små pakker. Pigerne er også rigtig glade for hinanden, men de små har da gjort sig mange tanker om at have en storesøster som de ikke bor med. Det er lidt abstrakt i den alder. :)

   Slet