25.4.13

Puslesæt


Den anden dag fik min veninde det puslesæt, som jeg havde syet lige efter hendes ønske. Hun havde selv valgt uglestoffet fra gemmerne, og jeg synes det var ret heldigt, at lykkedes det at finde noget tekstilvoksdug til pusleunderlaget, som farvemæssigt passer perfekt til.

Jeg er rigtig vild med alle de liberty versioner, der findes rundt omkring, af pusleunderlag (og særligt det fra camcam - som dog ikke er liberty pt.), men jeg er endnu mere tilhænger af, at det nemt kan tørres af på begge sider, da det er mere hygiejnisk. For det meste har jeg det nemlig i brug offentlige steder på gulve eller pusleborde, som ikke altid er lige rene. Så jeg ærgrer mig over, at udvalget af pænt tekstilvoksdug, som absolut er bedst til pusleunderlag og hagesmække, er så sparsomt. Hvorfor kan man fx. ikke få noget i en sart doucet farve med prikker?

Puslesættet har været et kæmpe hit herhjemme siden jeg byttede mig til en cafépusletaske fra Mias hånd og selv syede et pusleunderlag til det. Skulle jeg en dag blive ramt af stort overskud, så står der et nyt sæt på to-do listen, da det kunne være rart med lidt fornyelse. :)

6 kommentarer:

 1. Hvor er det et fint sæt. Jeg er især vild med det stof du har lavet pusleunderlaget i :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Emma, det vakte også begejstring ved modtager. Jeg ville nok selv have valgt lidt mere afdæmpede farver og andet print, men man bliver jo altså også i godt humør af varme klare farver. :)

   Slet
 2. Skønne farver du har valgt, man bliver rigtig glad når man der dem ;O)

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det giver da smil på læben ved synet af varme farver med enkelt motiv. :)

   Slet
 3. Åh sikke en god gave! Farvemæssigt er jeg nok mere der, hvor du er;) men skøn skøn gave alligevel. Det ville enhver da blive taknemmelig for...

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig, men indimellem er det meget godt at blive udfordret farvemæssigt ift. ens egen smag. :)

   Slet