9.4.13

Veninde gave
I pakken på morgenbordet gemte der sig en makeup pung til min veninde, som var sådan en bare-fordi-gave. Vi har allerede fulgtes gennem halvdelen af vores liv, og hun har altid været god til at tage små ting hjem fra eksotiske rejsemål, men vores gave-tradition er gået lidt i glemmebogen, så jeg har hygget mig med at finde stof i en af hendes yndlingsfaver og lave noget hun ville blive glad for.

Stoffet er et lille stykke japansk stof fra stof2000, som jeg købte for lang tid siden. Lige nu ærgrer jeg mig lidt over, at jeg kun købte til et lille projekt - som i øvrigt blev syltet - så jeg kommer vist til at værne lidt om, hvad jeg vil bruge det til. Nogle gange kan jeg godt ryste lidt på hovedet over mig selv hvad der er med det stof? Ud over at der er for en formue efterhånden, så er det måske tanken om alle de projekter det kunne blive til, som er fascinerende? Bortset fra at det jo ikke skaber sådan rigtig værdi når det ligger på hylden. 

Pheobe makeup-pungen er ganske ejerløs, så måske jeg selv tager den i brug? Jeg har jo adopteret konceptet om, at man skal træne 10.000 timer eller sådan noget for at blive god, og har været i lynlås træningslejr her og her. Eller det vil sige, at 10.000 timer tror jeg nu ikke at jeg når op på, men så får jeg da glædet mine nære lidt i stedet for. :)


11 kommentarer:

 1. Lækkeriers!
  Jeg er drønbange for lynlåse;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er super glad for at jeg bevægede mig ud af min kreative comfort zone, så jeg kan kun opfordre dig til at springe ud i det. :)

   Slet
 2. Hvor er de søde, dejligt med gaver ...alså bare fordi gaver ;O)

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker også bare-fordi gaver. Det er de bedste at give, og de bedste at få. :)

   Slet
 3. So very pretty! :) xo

  SvarSlet
 4. De er superflotte..... Du ka' da godt....
  Sådan en fin lille ting er altid velkommen.
  K mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, jeg synes også det går rigtig fint med lynlåsene efterhånden. :) Men du har da vist rigeligt selv med alle de kosmetikpunge du har syet på det seneste. ;)

   Slet
  2. Jamen jeg tænkte heller ikke på mig selv; men på dem du har foræret een ;o)
   Jeg har rigeligt selv...

   Slet
  3. Det blev vist mærkeligt formuleret; men meningen er god nok.....

   Slet
  4. Haha, jeg forstår dig fint nok. :)

   Slet