29.6.11

Sommerhygge


Agnes og jeg hygger gevaldigt i det dejlige sommervejr. Et par gode veninder kom til nybagte boller, the, smoothie og hjemmelavet peach melba is på terrassen. Vi nyder at have bare fusser og tager middagslure sammen.

Kreativiteten er lidt på stand by i disse dage, for indimellem amningerne og hyggen er der også lige havemøbler som skal males. Og så bliver der åbenbart fyldt op på søvnkontoen i disse dage, for øjnene lukker i så snart chancen byder sig. Men det er nu altså også ret dejligt...

21 kommentarer:

 1. Hov da, jeg har lige købt en buksedragt i det stof! Du har god smag, Maiken;)

  SvarSlet
 2. Anne - I lige måde! Den buksedragt har jeg kigget på mange gange, men synes det var overkill at købe en ting mere i præcis samme print. :) (Selvom jeg stadig overvejer det...)

  SvarSlet
 3. Det er i hvert fald rart at ha' sådan en løs sag på i denne her sommerhede! Er det en nederdel du har?

  SvarSlet
 4. Mmm den is ser lækker ud! Det har du altid godt styr på ;o)
  Ferie er vel netop at være nede i gear og give sig hen til det gode vejr... Så fortsæt bare i samme rille med god samvittighed!

  SvarSlet
 5. Anne - Jeps. Har også vist den frem et par gange på bloggen. Har altså andre nederdele, men den her er bare så pokkers behagelig. Sprang ud i leopard buksedragten den anden dag, og den var bestemt et hit (bortset fra at det afslørede vinterblege stænger)!

  Ida - Den har kombi er altså også god. Byder gerne igen. :) Barsel i sommertiden er virkelig et stort hit...

  SvarSlet
 6. Den var også bare så fin den buksedragt! Jeg er vist med i "blege-stænger-båden"...

  SvarSlet
 7. Det både ser og lyder rigtig rart ud...
  Nyd de fælles middagslure - de er virkelig guld værd;)
  Jeg er også ret vild med min buksedragt i det print og helt klart et medlem af klubben for de blege stænger;) tihi...
  Det ser meget indbyende ud, det glas dér med hj. lavet is!!

  Kh

  SvarSlet
 8. Anne - Det synes jeg jo også, men Karsten udviste nogen skepsis overfor leopard printet. Tsk tsk. Hvad ved han om det?!

  Mille - Haha, jeg tror det kan blive en stor klub! ;) Kan også fortælle dig at det er yderst vanedannende med hjemmelavet is fra maskinen, så jeg overbeviser mig selv om at frugtis ikke er så slemt endda...

  SvarSlet
 9. Hihi ja heldigvis er det en stor klub for gipsben;)
  Præcis altså frugtis er jo sundt, ikk;)

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 11. Altså Maiken...hvorfor er det lige du bor så langt væk...!? Jeg vil også være med i kliken, der bliver inviteret på lækkerier og tager middagslure sammen:)

  Er i øvrigt vild med din nederdel som desværre ikke er at finde i 'min' H&M:( Jeg har stødt på samme print i form af en buksedragt (som jeg også ville elske at eje), men men...den vil li'ssom bare ikke rigtig side ordentligt vel? ÆV!

  SvarSlet
 12. Malene - Fnis, veninderne plejer nu at tage deres middagslure hjemme.;-)

  Men vi ses vel søndag? Hvis jeg når om H&M inden kan jeg godt købe en nederdel med (eller sende den). De er faktisk på udsalg til 50 kr. lige nu. Så der var mange tilbage i tirsdags...

  SvarSlet
 13. Årh sommerhygge. Hvor ser det dejligt ud, ikke mindst søde Agnes. Hun er godt nok kær!

  SvarSlet
 14. Ih dejligt med sommerhygge i den kaliber :)

  SvarSlet
 15. Hej Maiken.
  Glæder mig til vi ses søndag til picnic! He he, var i H&M efter du havde vist nederdelen frem for et stykke tid siden, men den klædte mig desværre ikke så godt :( den er nemlig super flot!!
  Kh Mette

  SvarSlet
 16. Må man lige indskyde en bemærkning? Læste lige hos Christina at I også har sutteproblemer. Anna var præcis lige sådan, brækfornemmelser og det hele, ligegyldigt hvilken sut vi forsøgte INDTIL vi i sidste uge købte natursutten (ikke den fra havea, men natursutTEN! den blev accepteret med det samme og hun er så glad for den nu! Vil anbefale den til alle:) Har virkelig fået så meget mere frihed!

  SvarSlet
 17. Hehe...jeg tænkte det nu også som at I sad i solen og blundede hen og bare nød det:)

  Hm...det var ellers noget af et tilbud med nederdelen...og så er den endda på bud:) Så er der bare tilbage at håbe på at den sidder godt...er den stram eller løs i det foroven? Jeg er desværre ikke sikker på jeg kommer på søndag. Er inde i en periode med daglig migræne:( Men man har da lov at håbe:)

  SvarSlet
 18. Louise - Tak! :)

  Line - Min kalender er også helt pakket med venindehygge, dejligt.

  Mette - Det spreder sig lidt som ringe i vandet når nogle viser ting frem... Super at du også kommer i morgen! :)

  Tine - Ih, tak for det gode råd. Det vil jeg prøve. Er lidt træt af at agere sut, hvilket jeg har gjort max de sidste par dage! Altså, det er en helt bestemt slags rågummi sut eller hva'? Og hvor har du købt den. Fik aldrig mailet tilbage igen omkring mit change-away forslag. Det må jeg lige se at få gjort noget ved (snart). :)

  Malene - Jeg har ikke været omkring H&M siden og kan ikke nå det til i morgen (hvis du kommer), men jeg kigger/køber gerne i næste uge, hvis du er interesseret. Min er str. M, og der er altså god plads til ekstra (ufrivillige) gravi-kilo, så jeg vil ikke mene den er stram foroven. Yderst behagelig efter min mening. Håber det blir' bedre med migræne anfaldene og vi ses i morgen. :)

  SvarSlet
 19. Jeg har købt Annas på natursutten.dk. Held og lykke:)

  SvarSlet
 20. Du må gerne prøve at kigge efter en til mig næste gang du er i h&m. Det skal nok være en L med mindre den er meget elastisk og løs i det:)

  SvarSlet
 21. Ej, jeg dropper det. Forsøger at undgå for mange fejlkøb ovenpå mit store tøjsorteringsarbejde og det er jo lidt svært at vide sig sikker, når man ikke kan prøve det først...men mange tak for tilbuddet om at købe en for mig!!

  SvarSlet