13.12.10

Kreakalender #9-12

Det var egentligt meningen at der de sidste par dage skulle have været hyggelige indlæg om juleri derhjemme, juletur med gaveindkøb og Ingrid der så julemandens hus og så videre. Men sandheden er, at overskuddet ikke har været der, stemningsbillederne ikke blev taget og at arbejdet har fyldt alt for meget... (Er i skrivende stund stadig på kontoret) Alt bliver ganske sikkert nået på den lange bane, men lige nu kunne jeg sagtens bruge mere energi og flere timer i døgnet. Men er det ikke altid sådan?

I det mindste kan jeg viste lidt frem fra kreakalenderen til min veninde...

#9: Hjemmelavede brændte mandler
#10: Pung inspireret af Christina
#11: Pimpet tændstikæste inspireret af Rakel
#12: Halskæde inspireret af Lis

Og så tilbage til arbejdet...

4 kommentarer:

 1. Så mange fine gaver - super god idé at lave håndlavet kalender - jeg har selv startet med at tænke på hvad jeg skal lave til min venine til næste år :)

  PS! Forstår hvordan du har det, har selv haft for meget til alt jeg vil have tid til.

  SvarSlet
 2. Du er godt nok opfindsom med gaverne! Hele 24 ideer - det kræver godt nok noget af hjernecellerne;)
  Kh Anne, som også glæder sig til sin julegave;)

  SvarSlet
 3. Jeg er godt nok imponeret af de gaver du får produceret til veninden. Enhver der får gaver af dig er en heldig kartoffel.
  Fik samtidig vildt meget lydt til brændte mandler ;)

  SvarSlet
 4. Heidi - Jeg kan virkelig anbefale at gribe idéen. Næste år regner jeg dog med at starte lidt tidligere, da det tager lang tid at lave så mange fine gaver. Og apropos tid, så er det bare ofte en mangelvare, så det er altid rart at vide man ikke er den eneste...

  Anne - Tak. Jeg startede også en måned før, da det tager lidt tid at komme på 24 gode gaver. Rakel har jo givet masser af inspiration, som jeg har suget til mig, og da jeg først gik i gang var der jo et væld af idéer. Men med din multi-kreativitet så kunne du også sagtens komme op med 24 idéer. ;o)
  Og apropos julegaven, så er jeg godt i gang...

  Anne - Ehj, hvor sødt sagt! Jeg ELSKER også brændte mandler, så deres holdbarhed er yderst kort her på matriklen... ;o)

  SvarSlet