17.12.10

Kreakalender #13-16

Det skal ikke være nogen hemmelighed at meget af inspirationen til kreakalenderen netop er fundet herinde i blogland. Nogle idéer direkte brugt fra fantastiske DIY, andre blot til generel inspiration... Faktisk emmer der jo af muligheder, så listen af potentielle gaveidéer er hele tiden vokset undervejs. Og da en pakkekalender trods alt kun består af 24 gaver, så er der ledige idéer til næste år, hvor vi forhåbentlig gentager succeen.

Anyways, indholdet i denne pulje er:

#9: Knappesamling inspireret af Rakel
#10: Filtmuffin
#11: Stofsamling af retrolapper i blå og grønne nuancer
#12: Filtkugle armbånd inspireret af Karen

Min veninde har i øvrigt fået den dejligste lille drengesveske i august, så tanken med stofsamlingen af retrolapper var, at hun kan lave et stort fint tæppe til ham, der kan lune i den kolde tid. Eller måske sengetøj, eller...? Skulle hun få ledige hænder i jul, så er der i hvert fald et lille kreaprojekt at gå i gang med.

6 kommentarer:

 1. Endnu flere gode gaver. Hvem der bare skulle have gave fra dig ;)

  SvarSlet
 2. Super gode gaver! Elsker ideen med knapper, men jeg bruger også ret mange:)

  SvarSlet
 3. Ej, nole helt fantastiske ting! Minder mig lige om at jeg også snart skal være færdig med mit patchwork tæppe...Blah! :)

  SvarSlet
 4. Anne - Intet problem, vi kan da bare aftale en change-away i det nye år? :o)

  Anne - Faktisk havde jeg ikke så mange knapper (endnu), så jeg har været ude at købt de fleste til formålet i genbrugsbutikker, søstrene grene og stofforretninger. Jeg nåede desværre ikke forbi min mors krukke med knapper... ;o)

  Gowry - Haha, jeg kender kun alt for godt gode kreative intentioner og manglende færdiggørelse af projekter. Sjovt nok er jeg også bedst til at projektere og indkøbe...?!

  SvarSlet
 5. Ja, det var så en mulighed jeg slet ikke havde tænkt på. Det kunne da måske være meget hyggeligt på den anden side af eksaminer i noget man kan kalde foråret :) Må vi lige vende tilbage til!

  SvarSlet
 6. Anne - Du siger bare til når tid og overskud igen har indpasset sig efter eksaminerne!

  Jeg får selv rigtig travlt på jobbet januar/februar inden barsel, så enten bliver det et rigtig hyggeligt afbræk eller også har jeg masser af tid i marts. :o)

  SvarSlet