30.12.10

Juleglimt


Julen er for længst overstået og julepynten er (næsten) nedpakket, men I får alligevel et par glimt fra juleaften. Vi har storhygget med familien, sovet længe og haft pyjamas på til sent, fået lækre gaver og masser af god mad. Præcis sådan som julen skal være!

Julemanden var i øvrigt en lokal proff, som høstede stor anerkendelse fra familiens små poder, hvor Ingrid især var meget optaget af hans suttekæde - men at aflevere sin egen kom aldrig på tale!

Faktisk var det ikke meningen at bloggen skulle ligge helt stille over julen, men den afslappede julestemning sneg sig helt ind over mig, så alle digitale medier blev nedprioriteret til fordel for det nære... Og så har det virkelig været dejligt at bruge lang tid på at lave så lidt som muligt! Men jeg ser nu frem til at se jeres julerier også...

Før julen synges helt af skal jeg lige have byttet et par enkelte gaver i dag, så Ingrid og jeg må vist hellere komme ud af døren... Men på trapperne venter billeder af kreakalender gaverne #21-24, den super fine julegave fra Anne og lidt andre kreasyslerier, der gerne skulle gøre en lille pige glad.
I dag skal et par enkelte gaver byttes og ellers lades op til det nye år

4 kommentarer:

 1. Dejlige billeder. Og skulle lige til at spørge, hvad der var i den gave der ligger ovenpå den blå-turkise på det ene billede, men det kommer, kan jeg se :)
  Så venter i spænding på næste indlæg.
  Hvor dejligt at være kommet helt ned i gear, skønt at I har haft en god jul :)

  Kh

  SvarSlet
 2. Anne - Godt spottet! Det er nemlig lige præcis gaven fra Anne...

  Det har simpelthen også været skønt at geare ned. Jeg håber det også har været muligt for dig - eksamen til trods? :o)

  SvarSlet
 3. Så hendes gavepapir til blogtræffet ;) Og vist også på bloggen. Sådan af ren nysgerrighed, hvor kender I mon hinanden fra?
  Godt at høre. Joo.. har da slappet lidt af, men har virkelig svært ved at slippe det mentalt mens det står på. Det kommer efter eksamen håber jeg, der er jeg så ret god til at slippe det og sove længe ;) Håber bare jeg har en god nok fornemmelse efter eksaminerne, ellers skal jeg jo til at læse mere!

  SvarSlet
 4. Jeg joker også ofte med at jeg kunne have en fremtid indenfor PET for ligesom dig spotter jeg også ofte de små ting. ;o)

  Faktisk kender jeg kun Anne herinde fra bloggeriet, hvor vi supplerende også har mailet lidt sammen. Så det er ret hyggeligt og lidt uventet at bloggeriet kan føre sådan nogle hyggelige ting med sig... :o)

  Vi havde altid projektaflevering lige efter nytår, da jeg studerede så jeg kan udemærket forstå dig, og misunder dig virkelig ikke. Krydser fingre for at det kommer til at gå dig godt!

  SvarSlet