24.12.10

På falderebet...

 Jeg nåede lige præcis at få færdiggjort to hjemmesyede julegaver her på falderebet. Nu ligger de smukt indpakket ligesom alle de andre gaver i den store julesæk og venter på vi drager mod mine forældre i morgen formiddag, hvor også mine søskende + kærester og alle vores små rødder kommer... Ih, det blir' dejligt!


 I den lilla pakke gemmer der sig nogle små grydelapper til husets lille kok. Ingrid skal nemlig have et legekøkken i morgen, så lidt tilbehør måtte der til... Jeg nåede desværre ikke at lave viskestykker af det ternede stof, men så har jeg lidt at sy i juledagene.


Og i den blå pakke gemmer der sig en fin mulepose til min mormor, som vi også skal fejre jul sammen med. Der er jo en øvre grænse for hvor mange cremer en dame i hendes alder har brug for (en klassisk "hvad køber vi til bedsterne gave-løsning!"), så jeg håber hun vil blive glad for muleposen, da den er syet med omhu. Men mon ikke, for hun har altid selv elsket og sat pris på håndværk og kreasyslerier...


Nå ja, og så her på falderebet...

ØNSKES I ALLE EN GLÆDELIG JUL!


Må den blive fyldt at hygge, latter, omsorg og traditioner. Jeg håber I alle får præcis den jul I har ønsket jer...

Mange julehilsner

Maiken

5 kommentarer:

 1. Også rigtig god jul til dig:) Glæder mig til at åbne din gave...!

  SvarSlet
 2. Også RIGTIG GLÆDELIG jul til dig og din familie. Må den blive fyldt med magi, kærlighed og minder.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 3. Kære Maiken,
  Også en rigtig glædelig og fortryllende jul til dig og dine kære - jeg håber den har været fantastisk hyggelig:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Tak for julehilsnerne! Jeg håber at I også har haft en god jul. :o)

  Anne - Tusind tak for den super fine gave. Jeg har utallige gange beundret den! Jeg håber du også kunne bruge nålepuden + øreringene?

  SvarSlet