16.12.10

Uventet hyggedag...


Trods stor travlhed på arbejdet med alt for mange ting som skal færdiggøres inden jul, så blev det til en hjemmedag for at passe vores lille matte myr, der er syg i disse dage. Og når der stod nusseri og hygge da dagens agenda så kunne jeg jo lige nå at indhente lidt julebageri, så nu er der produceret både havregrynskugler og pebernødder. Begge dele har været på standby indtil hånden igen blev ok. (Skulle nogle af jer mangle opskriften på verdens bedste krydrede pebernødder må I sige til...)

Heldigvis fik jeg lokket Ingrid med til lidt bagehygge, hvilket i praksis betød hjælp til at spise sukker-pynte-stads fra bagekassen... Men det var også undtagelsen at hun havde overskud til andet end at se tegnefilm og nusseri. Herhjemme betyder syge-forkælelse nemlig, at der er tegnefilm unlimited, alt det juice man har lyst til og hvad der ellers kan klemmes ned i en mat lille krop. For med regler er der også plads til undtagelser når man er syg.


Nu håber vi bare på at hun er frisk når den nye dag starter, så vi alle kan komme afsted...

NB: Det så virkelig fint ud med pebernøddehjertet inde hos Mette at jeg ikke kunne dy mig for at tage et tilsvarende billede af bageriet...

3 kommentarer:

 1. Nåh, det lille pus..det er så synd når de har feber-øjne..det gør ondt i et moder-hjerte...
  Håber hun er frisk igen snart.
  Har modtaget mine navneetiketter fra Sverige, de er så flotte. Tak for tippet

  Kh Mia

  SvarSlet
 2. Nårh, hun ser godt nok heller ikke særlig frisk ud:( Håber hun har det bedre i morgen! Mums til både pebernødder og havregrynskugler:)

  SvarSlet
 3. Mia - Det tog også en del tegnefilm og juice at komme på toppen igen, men nu er hun heldigvis frisk, hvis der ses bort fra den obligatoriske vinter hosten.
  Godt at høre de er kommet vel frem. Fik du nogen sinde de andre etiketter du havde bestilt?

  Anne - For mig er julen også synonym med pebernødder og havregrynskugler. Og de her er virkelig gode. :o)

  SvarSlet