6.9.10

Små forbedringer


Boligdrømme har jeg i overflod, men da jeg ikke har tilstrækkelig indretningsmæssig flair, energi og (økonomisk) overskud til at realisere alle drømmene, så har jeg besluttet at lidt har også ret. Så det var rigtig skønt at få de fine postkort fra Anne Bundgaard i de sortmalede trærammer med passepartout. Alt kan jo komme til at ligne en mindre million så. Og det har bestemt pyntet på vores (indrømmet) gabende tomme vægge i soveværelset. Det efterlader ikke noget perfekt soveværelse, men det er en fin lille forbedring...

Havde jeg da bare den samme indretningsmæssige flair som hende her, så ville jeg være lykkelig. Sådan et soveværelse indbyder da til hygge, afslapning og fantastisk søvn...

Drømme, drømme, drømme...

8 kommentarer:

 1. Nej hvor er de fine! Tror da lige fluks at jeg må ind og lure lidt mere på de postkort:)

  Væggene i vores soveværelse er ligeså gabende tomme som jeres (nåh nej endnu mere tomme. Jeres har jo billeder på nu). På nær den platicdims som stikker ud af væggen,som vi endnu ikke har fået spartlet over, er der INTET derinde. Har en drøm om noget tapet og noget lir, men jeg er bare så pokkers dårlig til at tage en endelig beslutning om et "look", så indtil videre er der Tomt med stort T.

  Go' mandag aften:O)

  SvarSlet
 2. Cecilie - De er nemlig rigtig fine! Så det kan være du skal hoppe på lidt-har-også-ret vognen hvad angår soveværelser.

  Til gengæld har I masser af fint på væggene i resten af jeres bolig. Jeg har da jævnligt sukket og ladet mig inspirere over ting på din blog, så der er du klart på forkant. Mit problem med dekoreringsmæssige opgraderinger begrænser sig nemlig ikke til soveværelset! Også god mandag aften til dig. :o)

  SvarSlet
 3. De er så super fine de postkort - dem har jeg også tit luret på, men jeg har vist rigeligt på væggene! Selv om jeg også synes, at "lidt har også sin ret" og "less is more", så har jeg godt nok lidt svært ved at leve op til det...

  SvarSlet
 4. Ja, de er bare skønne de postkort! Jeg har hele syv af dem i ramme rundt omkring i hjemmet og er endnu ikke blevet træt af dem. Det er jo også bare så dejligt, at man kan få så små fine stykker kunst til en så go' pris:-)

  SvarSlet
 5. Hej Maiken
  Det ser rigtig fint ud! Jeg vil gøre det samme med de kort jeg har købt hos Petrunella. Det er så hyggeligt :)
  KH
  Anne

  SvarSlet
 6. Anne Bundgaard laver bare sådan nogle flotte billeder! Nu da vi er færdig med byggeprojektet i vores stue, skal mit billede også snart op igen.

  SvarSlet
 7. Anne - Til gengæld har jeg været inde for at kigge på din blog flere gange for at få god væginspiration. :o)

  Sidsel - De er nemlig så fine, men det er lykkedes mig at begrænse mig til de tre billeder (indtil videre) selvom de alle er fine.

  Anne - Petrunella kortene har jeg også kigget på, så dem kan jeg godt forstå du skal have i ramme.

  Anne - Billeder er bare prikken over i'et. Pøj pøj med ombygningen.

  SvarSlet
 8. Hej hej :-)
  Hvor har du købt de fine rammer?

  SvarSlet