8.7.10

Tyrol - here we come!

Billedet er lånt herfra
Jeps, vi har nemlig ganske spontant bestilt ferie i Tyrol!

Vores feriemæssige hukommelse er kort. Knap har vi pakket tasken ud før lysten til ferie popper op igen. Med udsigten til tre ugers ferie uden skyggen af planer, så gik vi i gang med at lede efter et godt ferietilbud - og det fandt vi! En gang tidligere har vi været på sommerferie i Østig og det var super godt. En virkelig skøn natur, charmerende arkitektur, store kolde hvedeøl, høj himmel, skønlitteratur, vandring og afslapning. Jeg glæder mig!

I tillæg så får Karsten nu muligheden for at lufte de lækre vandrestøvler, som jeg gav ham for nylig i fødselsdagsgave... Det er jo ren win-win!

Hvilke ferieplaner har I?

2 kommentarer:

  1. Sikke et lækkert billede, der er godt nok smukt i Tyroler-land. Håber I får en dejlig ferie!

    Vi smutter i sommrhus i Ebeltoft, og skal bare nyde den danske sommer. Forhåbentligt tager vi til Berlin i sen-sommeren, men endnu er intet bestemt...

    SvarSlet
  2. Hej Julia - Østrig er nemlig et super undervurderet land, når det gælder sommerferie. Der er enormt smukt og fantastiske muligheder for at opleve, afslappe og være aktiv. Ja, og så er det muligt at få ret billige sommerferier dertil, hvilket jo bare er endnu en bonus.

    Det lyder som nogle rigtig gode ferieplaner I har. Ebeltoft lyder altså enormt hyggeligt! Og Berlin skulle jo være en stor kulturby - både historisk og kunstmæssigt, så det står også på min ferie ønskeliste!

    SvarSlet