27.7.10

Sommer projektet


Trætheden sidder i hver eneste muskel i kroppen. I to dage har vi knoklet med at udvide vores terresse, så vi kan nyde kaffen i solen frem for i skyggen som nu. Det bliver godt, rigtig godt. Og jeg glæder mig til alt vores slid om et par dage har båret frugt...

Efter vandreferie i alperne og terresse udvidelse så trænger jeg sørme også snart til seriøs afslapning!

Ingrid har nydt at være hjemme igen. Hun har leget og leget med bedste-veninden. De har virkelig savnet hinanden. Og så har hun været ret begejstret for det fantastiske store jordhul (16 kvm), hvor man både må hoppe i og blive beskidt over det hele. Og det har hun i sandhed været...! 

3 kommentarer:

 1. Så flittige I er. Selvgjort er velgjort. Husk nu at nyde de sidste dage sammen med Ingrid, det kan alt for hurtigt blive hverdag igen.
  Kh pt svenskene

  SvarSlet
 2. Hej Mutti & co - Vi blev færdige i går, og har taget revanche i dag ved absolut at lave mindst muligt! Og sikke skønt det er. Nu mangler vi har sol for at indvie terressen...

  SvarSlet
 3. Hej Maiken - jep jep...følger skam med i din blog :-) Bedste-veninden, som også har savnet Ingrid (de høje hvin og de kærlige krammere vidner herom), glæder sig også til at indvie terassen i følgeskab med forældrene...når solen kommer tilbage.
  Kh nr. 24

  SvarSlet