4.7.10

Søndagsplaner og retrokup...

Når der ses bort fra vasketøj, lidt rengøring og eventuelle smutture ud i sommerlandet, så ser mine søndagsplaner cirka sådan her ud...


Det fantastastisk fine vattæppe kom den anden dag med posten sammen med lækkert retrostof som resultat af endnu en super god handel med Gitte. Og hvad er bedre end at indvie det i solen med en god bog og hjemmelavet jordbæris med chokoladestykker - ah!

God søndag til jer alle!

6 kommentarer:

 1. Mums, sender du en is afsted til Viborg? :)

  SvarSlet
 2. Anne - gerne, men tror du ikke den smelter i varmen inden den når frem?

  SvarSlet
 3. Hej Maiken
  Sikke en dejlig blog du har dig. Hvorfor har jeg mon ikke opdaget den før nu??
  Nu følger jeg i hvert fald med her hos dig fra i dag.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Malene - Jamen tak, både for komplimentet og at du har lyst til at følge min blog. :o)

  Selv synes jeg også det hele tiden dukker fine nye blogs op. Enten fordi man ikke lige har "opdaget" dem før, eller også fordi der dukker nye op. Så jeg hoppede fluks omkring din blog, som jo ser herlig ud. Så hvad angår følgeriet kan jeg kun sige: ditto! ;o)

  SvarSlet
 5. Nøj, det er skønt det vattæppe. Så egentlig også godt at hun havde nogen, men tænkte at jeg hellere måtte holde lidt igen med pengepungen...havde da vist overset HVOR skønt det vattæppe egentlig er:( Bytter gerne med lidt af de to stykker stof du skrev om på min blog, hvis du er interesseret i det!??
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Malene - Vattæppet er nemlig rigtig rigtig fint. Jeg prøvede også begrænsningens kunst, men det gik bare ikke så godt...

  Jeg kunne godt være klar på lidt bytteri. For et lille stykke tid siden var du interesseret i noget blåt stof (indlæg i juni måned), så måske vi kunne bytte noget af det?

  SvarSlet