8.7.10

Kirsebær på toppen!

Jeg har altid været den som i barnelivet aldrig fik tyggegummiet i kæde-brev-legen, da kæden blev brudt inden den nåede til mig. I voksenlivet har jeg været den som ikke sender krammende sms-bamser videre og mistænker teleselskaberne for at lave disse platte sms-kæder. Men ikke desto mindre er jeg faktisk rigtig glad for den fine award jeg har fået af Tenna. For det at blogge er jo også at åbne et vindue ind til sit liv og sin personlighed, så derfor betyder det noget for mig, at andre synes netop min blog er værd at følge. Af den grund modtager jeg den med stor tak, og sender den gladeligt videre.

Tenna er indehaver af bloggen Rumlighed. En blog som jeg lige har opdaget, men helt klart vil følge med i fremover, da den rummer hygge og god stil. Med awarden følger jo et par regler med:


Thank the person who sent you the award and send them an virtual hug! 
 Copy the award to your blog
List 3 things you love about yourself
Post a pic (more pics) of something you love
Award 5 other bloggers

Bum bum, hvad kan jeg godt lide om mig selv? Tjo...
 • Jeg er kreativ og idérig
 • Jeg er spontan og festlig
 • Jeg vælger en positiv livsindstilling, hvor glasset er halvt fyldt og ikke halvt tomt!
Og et billede af noget jeg elsker... Hvad er mere oplagt end af min lille krudtugle?


Efterhånden har jeg så mange yndlingsblogs, så det er svært kun at vælge fem ud, men nogle af de bloggere som jeg nyder at læse med hos er:

Mette med Babykullerogkrillerifingrene. Mettes blog er en af mine absolut yndlings. Altid er det fantastiske billeder og emmer af god inspiration til såvel indretning, krea og tøse-tøj. Og så kan jeg bare rigtig godt lide Mettes skrivestil.

Christina med Rappedikke. Christina har en særlig evne til at skrive så det går ind under huden på en. Jeg elsker hendes ærlighed, hverdagsberetninger og kreativitet.

Sidsel med Frk. Gaarsdals lykke. Sidsels blog er fyldt med skønne sanselige hverdagsbilleder og så igangsætter hun mine drømme med lækre shopperier.

Sine med Creagenda. Under det absolut geniale blognavn Creagenda gemmer der sig et sandt sansebombardement med lækre billeder, design, stil og inspiration.

Anne med Apfelstrudel. På Annes hyggelige blog inspireres jeg til at være kreativ og når jeg besøger bloggen igangsættes drømmerier om fint brugskunst.

7 kommentarer:

 1. Stort TAK:) Den er jeg meget glad for! Og også tak for det fine fine stof, der lå i min postkasse i dag! Sikke du er sød ved mig i dag;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Anne - Ja, hvad skal det ikke ende med?? Selv er jeg også super godt tilfreds med vores bytteri og synes det er ret hyggeligt. Godt at høre det (endelig) kom frem til dig.

  Og selvom jeg aldrig har dyrket kæde-tingen, så er det bare fedt med noget blogmæssig anerkendelse - hvilket jeg også synes du har fortjent.

  SvarSlet
 3. Ha ha, ja hvad skal det ikke ende med;) Jeg er heller ikke så meget for kædebreve, men jeg synes, at de her awards er så fantastiske både at få og sende videre!

  SvarSlet
 4. Hahaha Maiken- jeg har det præcis som dig- jeg sender aldrig sms`en videre og er ikke til kædebreve.
  Men awards er hyggelige og en rigtig god måde at vise sine medbloggere at man læser med! Samtidig får man øjene op for nye fine blogge...
  SMIL fra Tenna

  SvarSlet
 5. Det er nemlig vældig hyggeligt. Og så er jeg enig med dig, Tenna, at det er en rigtig god måde at få øjnene op for nye skønne blogs. :o)

  SvarSlet
 6. Tusinde tak for de søde ord Maiken.. du kan tro det varmer.. jeg gemmer billedet.. og sætter tid af til awarden.. Kærligst fra C

  SvarSlet
 7. Christina - Jamen, det var da så lidt. Awards er efter min mening en glimrende måde at videregive ros i et ellers jantelovs præget land. Og så er det jo herligt at kunne fremhæve nolge dem der på forskellig vis er noget særligt. :o)

  SvarSlet