13.7.10

Yvonne er flyttet ind..!

Så herhjemme har vi fået en lille Yvonne, der går med gule storblomstrede sommerhatte med breeed skygge. Og det lykkedes at få et snapshop af husstandens svar på Olsen Bandens Yvonne under tandbørstningen...

Solhatten til Ingrid blev den tredje i rækken, da den første fine lilla solhat desværre var for lille, mens den næste i blå og lilla vintage retrostof passer helt perfekt i størrelsen. Men da det er lidt besværligt at fragte den med overalt i disse solrige dage synes jeg der skulle en mere solhat til. En lille solhat til nevøen Pontus blev det også til i går. 


Også min lille nevø Pontus fik indviet sin solhat, og som moren var blevet lovet var den retro fin i gule og brune farver. Om han er tilfreds? Tja, forældrene var i hvert fald.


I blogland har der floreret utallige fantastisk fine solhatte alle efter EG mønstret, og derfor er det sjovt at se hvor forskellige looket kan være afhængig af stoffet. Mon ikke også der på et tidspunt kommer en Liberty solhat med i Ingrids samling? Hun er jo ved at være en lille hattedame efterhånden...

4 kommentarer:

 1. Hvor er hun sød!!!! Og det er han også :)
  Sig mig lige, hvad er det EG?

  SvarSlet
 2. Anne - Tak, jeg synes også det er to dejlige guldklumper.

  EG er Elsbeth Gynthers bog "Børnetøj du selv kan sy 0-4 år". Hun har også lavet en sybog til børn 4+ og en for voksne. Det er en sybog fra 70'erne, der er blevet så populær igen at den er blevet genoptrykt. Jeg har set mange som har lavet solhatte, jakker, slå-om kjoler, kinasko mv fra bogen. Så den er rigtig god.

  SvarSlet
 3. ÅH! Den, tak for oversættelsen. Hvor kan jeg dog få fingrene i den?

  SvarSlet
 4. Anne - Det kommer an på hvilken én af EG bøgerne du skal bruge, men enten på biblioteket eller tjek på www.pensum.dk hvor du kan få den billigst. Jeg sparede næsten 50 kr ved at købe den over nettet. God jagt.

  SvarSlet