27.6.10

Sol og sommer!

Sidder med stængerne oppe og ser tilbage på en skøn weekend. Fredag startede vi med fødselsdagsgæster og vores lille have var i solskinnet fyldt med glade mennesker og legende børn. Asti, vin og lækker mad fik vi masser af. Og efter ungerne var parkeret i sækkestole og weekend senge i de øvrige rum var der tid, ro og masser af grin. Det er helt utroligt som vi bliver positivt opladet efter sådan en hyggelig aften, hvilket bare er alle forberedelserne og oprydning værd.

Ovenpå en ellers hektisk uge har det været virkelig skønt at have tid til præcis det vi havde lyst til. I denne weekend indebar det power-shopping, hvor der var til os alle tre i de fylde poser. Hjemmelavet bananis fra ismaskinen der var en af fødselsdagsgaverne, som skulle indvies. En masse grill-mad og udeliv. En lang cykletur langs fjorden med Ingrid i stolen bagpå, så vi kunne vinke til far der roede i kajak. Og gode venner til et par timers hygge i aften. 

Sol og sommer er bare vidunderligt!

2 kommentarer:

  1. Sikke en lækker kage! Det lyder til i har haft en helt forrygende weekend ;)

    SvarSlet
  2. Julia - Det var også en virkelig skøn weekend. Sådan burde hver weekend være!
    Kagen hitter også ved både at være sommerlig, lækker og rigtig nem at lave. Det er fra bogen "Kager der smager og andre lækre sager", som er enormt flot visuelt og har nogle rigtig gode opskrifter. Faktisk var jeg dybt imponeret over alle de suverænt lækre kager du havde lavet til Ottos navngivningsfest - wauu!

    SvarSlet