4.6.10

Beautiful blogger...

Denne award florerer for tiden i blog-land, men ikke desto mindre blev jeg rigtig glad da Camilla med den skønne blog Hjernevrimmel valgte at give den til mig. Tak. Det er rart at få bekræftet at andre (i hvert fald én) synes at min blog - blandt mange virkelig gode - er læseværdig. Om mig og min blog skrev hun: Meget kreativ og altid så dejlig positiv!

Passer det mon så? Kreativiteten voksede jeg aldrig fra og har altid elsket klippe-klistre, glitter og tingel-tangel. Forskellige dicipliner er afprøvet i årenes løb - og i nogle år ligget helt stille - mens jeg først for nylig har lært at sy, altså sådan rigtigt. Så jo, ret kreakuller er jeg vist blevet! Altid positiv? Spørger I manden min siger han vist nej, men jeg forsøger at vælge et positivt livssyn og beskæftige mig med det, der giver mig positiv energi. Og bloggen er netop et af min skønne frirum - og lidt af en tidsrøver må jeg indrømme.


Men nu til sagen! Awarden går i sin enkelthed ud på at jeg skal fortælle 7 ting om mig selv og sende Awarden videre til 7 andre bloggere, som jeg synes blogger smukt...

7 ting om mig:
1) Min bogreol er proppet med skønlitteratur - som jeg i øvrigt har opstillet i alfebetisk orden.

2) Når jeg blogger kommer jeg ubevidst til at fagnørde. Med alt min sociologiske viden i baghovedet kan jeg ikke lade være med at være enormt bevidst om den virtuelle identitet, som der konstrueres. Og i mit arbejdsmæssige virke har jeg engageret oplægsholdere om new media, herunder social media og dets (belønnings-)mekanismer, hvilket gør det morsomt at opleve det IRL herinde i blog-verdenen, FB, forums, LinkedIn mv.

3) Er selv-erklæret musikalsk analfabet. Jeg kan rigtig godt lide musik, men jeg ANER ikke hvem der har lavet hvilket nummer!

4) Jeg er ærlig. Og nogle gange for ærlig. Det spænder lige fra at have tilbageleveret 1000 kr jeg fandt på gaden til politiets hittegodskontor til at sige min ærlige mening, når det dybest set var bedre at holde mund eller stikke en hvid løgn.

5) Jeg bryder mig ikke om marcipan til stor undren for mine omgivelser...

6) Jeg er spontan og har fx aldrig formået at bestille hverken ferie og hårklipning i god tid. Og så trives jeg bare bedst med en åben kalender med plads til spontane sociale aftaler.

7) Nogle af mine absolutte svagheder er 70% mørk chokolade og lækkert interiør / brugskunst. Uhm!

Awarden sendes videre...
At sende awarden videre til er faktisk svært, da jeg hele tiden opdager nye super gode blogs. Men jeg sender Awarden videre til syv af de bloggere, hvor jeg holder meget af at følge deres skriverier...

Hjernevrimmel - Jeg sender awarden tilbage tilbage til Camilla, da jeg elsker hendes billeder og den måde hun giver gamle møbler nyt liv.

Babykuller og kriller i fingrene - Mette har den bedste smag og inspirerer mig med såvel indretning som tøjet til en lille størrelse. Og så elsker jeg måden hun kommunikerer på.

Onkel Anne - om livet med hæklefejl i kysen - Anne giver mig dagligt fantastisk gode grin med sine humoristiske beretninger fra hverdagen!

Pralerier - Først og fremmest synes jeg det er et fantasttisk blognavn. Væk med janteloven! Men mest af alt fordi Mie har en skøn kreativitet, ritig gode DIY og øje for stil.

Kærlig hilsen B - Hun er god til at spotte gode loppefund, har en skøn stil og får mig til at se på Elsebeth Gynthers fantastiske sybog med nye øjne.

Æblekind - Michelle har en skøn blog om hverdagens små og store ting, som jeg holder meget af. Og så deler vi drømmerier om lækkert brugskunst og interiør...

Fjeldborg - Jeg har lige opdaget denne fantastiske blog, hvor jeg er fuldstændig bjergtaget af hendes fantastiske sans for interiør, design og kreativitet. Og så er der tilmed meget æstetiske billeder på bloggen, så det er ren guf for øjet!

Ja, og så ville jeg egentlig også gerne have givet awarden videre til Rakel, som har bloggen Fruens syslerier, men grundet den seneste tids problemer har hun valgt at gøre bloggen privat. Jeg kan sagtens forstå hende, men jeg ærgrer mig lidt over at jeg ikke længere kan følge med i hendes hverdag og syslerier.

3 kommentarer:

 1. Herlig læsning!
  Tusind tak for Awarden! Det er da sjovt det her og får én til at tænke lidt over "Hvem er jeg?"
  Kan du have en skøn skøn søndag med 70% mørk chokolade... sjovt, jeg er heller ikke vild med marcipan og elsker også mørk chokolade (og er afhængig af lakrids...)

  SvarSlet
 2. Tak for awarden. Den mørke chokolade er jeg HELT med på, heldigvis er kæresten min ikke til mørk chokolade.

  Jeg må ligge hovedet lidt i blød for at finde 7 ting om mig :o)

  SvarSlet
 3. Ja, jeg er overbevist om at hovedparten af den kvindelige befolkning har lækkert mørkt chokolade som last!

  Netop overvejelserne om hvad jeg lige skulle dele af småt og stort, samt hvem jeg ville sende awarden videre til, gjorde også at det faktisk tog lang tid at skrive indlægget. Med disse awards er det netop sjovt som der bliver åbnet et vindue ind til hvordan de andre bloggere er, og med andres videresendelse af awarden har jeg også opdaget nye skønne blogs! :o)

  SvarSlet