8.6.10

Håndklædet i ringen & Mallorca unplugged!


Efter at have bakset en time med at få overlockeren til at makke ret kaster jeg håndklædet i ringen. Jeg var lige ved og næsten færdig med min patchwork-lappe-pude, men det må blive i morgen, når jeg lige har talt til ti en gang eller to...

I stedet for at flashe en færdigsyet pude vil jeg da benytte lejligheden til at sprede lidt godt karma, så her kommer Mallorca unplugged...!Eller unplugged er måske en sandhed med modifikationer for alle de herlige badebilleder med masser af bart skind på krudtugle såvel som forældre forbliver dog i familiealbummet. Men sikke en dejlig ferie. Mallorca kan bestemt anbefales!

6 kommentarer:

 1. Det ser ud til at have været en rigtig skøn ferie, og hvor er Ingrid kær som hun ligger og slænger sig på solsengen med lidt læsning :)

  SvarSlet
 2. Hej Michelle. Ja, jeg er klar til at tage afsted igen! Det var virkelig også en dejlig ferie.

  Faktisk er der nogle enormt gode billeder af Ingrid, hvor man kan se hun stornyder at bade i såvel havet som i poolen, men jeg vælger at bruge nettet med omtanke, så bliver de desværre ikke vist frem... ;o)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare dejligt ud. Er selv STOR Mallorca fan - hvor er b illederne taget?
  Sommerhilsner Helene

  SvarSlet
 4. Hej Helene - Det er i hvert fald også et sted som vi godt kunne finde på at vende tilbage til! Billederne er en blandet buket fra hotellet, Port d'Alcudia, Alcudia, nordkysten og Palma. Vi boede selv i Port d'Alcudia. :o)

  SvarSlet
 5. Det ser skønt ud (ikke mindst isen ;). Gad vide om vi har krydset hinanden dernede?

  SvarSlet
 6. Hej Mette - Ja, det vil jo nok forblive et af de store ubesvarede spørgsmål. ;o) Men måske vores veje så krydses i Aalborg?

  Har kigget feriebilleder i aften og kan konstatere at jeg allerede nu godt kunne bruge en get-away igen... Heldigvis skal vi snart afsted igen, men denne gang til England. :o)

  SvarSlet