7.6.10

Et (måske) farvel...

Billedet er lånt herfra

Er lige hjemvendt fra mit - måske sidste - besøg hos min gamle farmor på 94 år. I går kom en opringning om, at hun nu er ved at være mæt af dage og efterhånden bare venter på at livet rinder ud... Det har været lidt mærkeligt og hårdt at komme på dette sidste besøg, men jeg er glad for at jeg tog afsted. Hun har ikke været så god til interesseret at følge med i sine efterkommeres liv og levned, men trods det faktum at vi ikke har haft det næreste forhold, så er hun jo min farmor - og de gode oplevelser og minder vil jeg tage med mig!

For at fordøje indtrykkene var min mor, søster og jeg på café efterfølgende. Det var dejligt at dele tanker og have en hyggestund med dem inden jeg skulle videre hjem.

Nu har jeg taget min afsked, og jeg håber hun snart får hvile...


2 kommentarer:

 1. Hvor er det godt, at I er sammen om at dele oplevelsen, nu hvor din farmor er på det sidste. Selvom man ikke er så tæt på, vil det alligevel give en tomhed, når hun er væk..

  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette - Tak for de søde ord. Hvor lang tid der går aner jeg ikke, men det føles godt at have sagt farvel (også selvom det ikke blev sagt i ord).
  :o) Maiken

  SvarSlet