12.6.10

Kan jeg mon det...?


Min allerdejligste nevø har lavet den fineste perleplade til kusine-krudtuglen. I perlepladens tidlige stadie var den tiltænkt som gave til moren (min søster). Men da kusine Ingrid skulle på besøg fik moren besked på, at hans overraskelse altså ikke kunne blive til hende, da den skulle kusine Ingrid have!

Og hvor varmer det dog et moder- og mosterhjerte, at den dejlige dreng vil forære sin fine perleplade væk som gave til yngste-kusinen, som han er så glad for. Og fin det er den bestemt. Faktisk så fin at jeg tænker den ville gøre sig godt på en hårbøjle i børnestørrelse til Ingrid. Men kan jeg mon tillade mig at bruge den til det?

4 kommentarer:

 1. Det kan du i hvert fald. Han bliver da bare endnu mere glad, når han ser, at den bliver brugt. Jeg synes, det er en rigtig god ide.

  SvarSlet
 2. Hvor sødt! Børn er fantastiske og så ligetil. Du får helt sikkert klar besked, hvis det ikke passer den lille herre at den fine perleplade skal ende i en hårbøjle. Så en dag en pige med en perleplade i et spænde i håret og synes det så helt vildt fint ud!

  SvarSlet
 3. Hej Tine, Anne og Camilla. På baggrund af jeres beskeder så fik den fine perleplade fluks et klat lim, så den kunne komme på bøjlen - og den er bare blevet rigtig fint. Må se om jeg kan være så heldig at fange et billede af den in-action...

  Og så håber jeg at fætter Anton synes det er fedt den bliver brugt og at den er smart til kusinen - eller mosteren... *host*

  Heldigvis er børn så bramfri så den ærlige mening skal jeg nok få. ;o)

  SvarSlet