30.6.10

Prikken over i'et...

Lige nu har jeg overbevist mig selv om at min kreative blokering udelukkende skyldes mangel på prikket stof. Hver gang jeg overvejer et projekt bliver det skudt ned fordi jeg ikke liiige har det prikkede stof, som er selve prikken over i'et!

Undskyldningen til at smutte omkring stofbutikken var derfor opbygget. Og hjem blev da også fragtet lidt prikket - nå ja, og så lidt ekstra... Faktisk var det hvidt bomuldsstof med fine sorte prikker jeg skulle have haft, men det kunne jeg ikke opstøve. Har nogle af jer et tip til hvor jeg kan finde det?

Men før saksen kan sættes i stoffet skal væggen på et af værelserne males efter en håndværker reparation. Gider jeg? Næh, egentligt ikke...

5 kommentarer:

 1. Ha ha, ja prikker er skønne:) I stof 2000 har de hvidt bomuldsstof med små sorte prikker.

  SvarSlet
 2. ELSKER også prikker:) Stof 2000 er også mit bud hvad angår stoffet med sorte prikker.

  SvarSlet
 3. Hej Malene og Anne - Tak for jeres forslag. Gad vide om jeg bare ikke kunne se skoven for bare træer? Jeg synes bare ikke jeg så noget sidste gang jeg var derinde? Var i Stof og stil i dag.

  Prikker ER bare skønne og giver en helt særlig fin lethed.

  SvarSlet
 4. De har stoffet på deres hjemmeside, så der kan du se det:)

  SvarSlet
 5. Anne - jeg tror virkelig ikke jeg kan se skoven for bare træer?! Kan ikke finde det på hjemmesiden, men jeg kan vist nå et smut omkring Stof2000 i eftermiddag for at se om de har det.

  Altså, det er rigtig fint med de rosa prikker, men når nu jeg har opsat mig på at finde noget med sorte prikker, så må jeg jo hellere se om det kan lykkedes. Så tak for hjælpen.

  SvarSlet