1.6.10

Kunsten at stoppe mens legen er god...?

Kunsten er vel at stoppe mens legen er god? Et spontant indfald og trang til kreativitet gjorde, at jeg her til aften kastede mig ud i at klippe firkanter til en pude... Og faktisk synes jeg det ser fint ud. Endda så fint at jeg nu kommet i tvivl! For jeg kunne jo også lave et lille tæppe, eller, eller... Gade vide hvad klipperiet ender med...?

12 kommentarer:

 1. super flot farvesammensætning Maiken:) Måske du kan lave det til et stort tæppe?? Og tusind tak for det fine ekstra stof, der lå i pakken! Super dejlig pakke:)

  SvarSlet
 2. Åh hvor er det smukke farver! Jeg er meget vild med det...! Jeg synes både at puder og tæppe kunne være SÅ smukt! Men du har ret - begrænsningens kunst!

  SvarSlet
 3. De farver der er bare for lækre! jeg stemmer for et lækkert tæppe til de lune sommeraftener :o)
  Jeg tror jeg må igang igen også, denne gang med lidt mindre spræl måske.

  SvarSlet
 4. Hej piger - tak skal I have. Jeg bliver altså også i vildt godt humør af at se på alle de glade farver!

  Ulempen ved de spontane projekter er, at de nemt ændres. For nu overvejer jeg også om det egentligt ikke også kunne blive et pænt tørklæde?

  I for hold til tæppe eller ej, så bliver det i så fald ikke noget stort tæppe, da jeg har valgt at lave små firkanter (cirka 10*10cm), da det passede til pudemålene. Så i vattæppestørrelse bliver det ikke, nok nærmere picnic så. :)

  SvarSlet
 5. Jeg kom lige på en genial (hvis jeg selv skal sige det) ide den anden dag. Sy "tisseunderlag" bag på picnictæpper. Det beskytter det fine stof mod jord ect, og kan kommes i vaskemaskinen! i modsætning til voksdug:o)

  SvarSlet
 6. Hej Majken
  Sikke nogle lækre firkanter!
  Jeg har skrevet en besked til dig under "The winner is..."
  Rigtig god sommerdag til dig

  SvarSlet
 7. Hej Stine - tager mig til hovedet og kan KUN konstatere at jeg virkelig har haft nogle TygeBrahe-dage i starten af denne uge. Har skrevet lidt mere under "The winner is..." :o)

  SvarSlet
 8. Kjempefin fargekombinasjon ;). Hvorfor ikke lage både en pute og et lappeteppe ;).

  Har man først fått smaken på lapper, er det vanskelig å gi seg ;). Hilsen ei som er hekta ;).

  SvarSlet
 9. Skøøønt farvemix! Det bliver da vist et lækkert lille tæppe... eller pude, eller dynebetræk...

  Jeg har givet dig en Beautiful Award (:

  SvarSlet
 10. Hej Gry - jeg har brugt tricket med tisse-underlag til hagesmække og det virker fortrinligt. Tror jeg syr firkanterne sammen og beslutter derefter hvad det skal være.

  Hej Nina - jeg er helt enig i at man altså bliver bidt af det, så du får nok ret i at der kommer flere lappe-kreationer!

  Hej Camilla - Tak. :o) Og tusind tak for awarden. Jeg så det den anden dag, men har været i København et par dage, så jeg var ikke blevet helt færdig med et indlæg om det + skrive på din blog. Men jeg er oprigtig glad for din anerkendelse.

  SvarSlet
 11. Overlockeren driller stadig, men puden (som det alligevel bliver til) er lige ved og næsten færdig...

  SvarSlet