16.8.13

Final sale ved Black Lily

 
Her til morgen er jeg blevet overordentligt fristet. Der er nemlig startet final sale med 75% på Black Lily, som laver de lækreste ting. Her er nogle af mine favoritter. Jeg har lagt et par af tingene i min egen virtuelle indkøbskurv (selvom jeg havde lyst til at købe det hele til de priser!) og ville lige give fif'et videre.

7 kommentarer:

 1. Det fif skulle du aldrig have givet mig på en fredag som denne ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sorry. Men det var så godt et fif, at jeg blev nødt til at dele. ;)

   Slet
 2. Ih altså som du frister, og jeg som stadig har shoppe-stop - eller måske jeg skulle gøre en undtagelse... Men du har helt ret, det er liige mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ups. Vil lige supplere med at for 500+ slipper du for porto. ;)

   Slet
 3. Fine ting..... Jeg har faktisk lige fået den sorte taske i midten i fødselsdagsgave, Bambi, hedder den vist - må hellere lade være at fortælle kæresten at den nu er sat ned ;-) Jeg kan dog ikke helt finde ud af om den er lidt for lille. Synes billedet snyder lidt.
  Det er godt nok også nogle lækre sandaler....

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej åh neeeej.... Nu kom jeg jo til at se nærmere på det hele, og nu står der WANT i øjnene på mig! Damn you barselsdagpenge.....

   Slet
  2. Hehe, sorry! Fik du købt noget?

   Lige så fedt det er at gøre nogle rigtig gode udsalgsscoop, lige så ærgerligt er det bare, når det man lige har købt/fået er sat ned til spotpris. Tasken kan jeg godt forstå du er glad for. Den overvejede jeg også kraftigt, men valgte den med flet i stedet for.

   Jeg var også ret fristet af særligt ballerinaerne, men de var desværre ikke i min størrelse.

   Slet