21.8.13

Fragmenter


Hverdagen haster afsted i disse dage, og jeg forsøger efter bedste evne at følge med. Der er så meget, som jeg ikke har nået at give spalteplads, så her får I lidt fragmenter. :)

Det er alt for lidt, jeg har brugt min KeepCup, selvom det er længe siden jeg købte den. Måske ligesom for at tage revanche synes jeg på min hjemmearbejdsdag i dag, at det var lidt hyggeligere at drikke the af noget pænt. Hvis du også er forfalden til dem, så har jeg i øvrigt spottet, at BaristaPlus, hvor jeg købte den, har KeepCups på bud

Min rygrad var jo slatten som en regnorm, da jeg så, at BlackLily holdt udsalg med 75%, så jeg har fået lækre sager ind af døren i dag. En af tingene var den fine flettaske, som vist blev udsolgt ret hurtigt. Det kan jeg godt forstå, for jeg synes den er overordentlig pæn. :) Men jeg tror altså stadig, at der er gode sager at komme efter.

Jeg har fået syet endnu en lille patchwork bold i Liberty, og nu har jeg vist fundet ud af, hvem den lille ejermand skal være til den. :)

Et par vaser mere har jeg også været heldig at finde, så det jo næsten er ved at blive en lille samling. Jeg kan egentlig bedst lide dem til venstre, men til genbrugs(spot)pris kunne jeg trods alt ikke lade pigen stå. Det er vist egentlig ikke meningen, at de skal stå sammen med de pæne kunsttryk fra Trine Struwe, som fulgte med sidste Boligmagasin. Jeg har bare ikke fundet de rigtige rammer endnu, og nyder synet af dem på hylden så længe. Det lidt specielle lys på billedet skyldes såmænd, at tingene står på en lyshylde, som kan spottes da jeg bød indenfor i vores stue. 

16 kommentarer:

 1. Sikke fine vaser!! :)

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg håber, at jeg er heldig at finde flere, for der findes andre faconer og størrelser, som jeg gerne vil have til samlingen. :)

   Slet
 2. De fineste og mest farverige fragmenter :)

  SvarSlet
 3. Kan godt forstå du er er helt vild med den smukke taske : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er altså et hit. Faktisk købte jeg to tasker, så jeg skal lige have flyttet ind i den anden også. :)

   Slet
 4. Dejlige fragmenter - og så er jeg jo ovenud misundelig på din Black Lily taske. Jeg har trevlet nettet tyndt for at finde en tilsvarende, men de er dyre... Nogle gange er det altså godt at være en slatten regnorm og ikke en vægelsindet en af slagsen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, jeg plejer også at være vægelsindet, og så glipper jeg de gode tilbud. Har fx ikke fået købt diverse sko til pigerne på udsalg, fordi jeg ikke kan beslutte mig. ;)

   Men jeg ER også ret glad for taskerne, og skal lige have flyttet ordentligt ind i dem. :)

   Slet
 5. Skal altså også have investeret (eller ønsket mig) en af de fine kopper - det er jo så smart.

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Ret beset er det jo bare en plastickop med låg, men de er pæne og fungerer godt. Når vi skal køre lidt længere er der kaffe med i bilen, og det er altså ret hyggeligt. :)

   Slet
 6. Svar
  1. Velbekomme. Det er hyggeligt, når du kigger forbi. :)

   Slet
 7. Jeg ønsker mig også en keepcup, de er så fine :-) skøn lille bold du har lavet, farverne er super fine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er virkelig pæne OG anvendelige sådan en keepcup. Og tak. :)

   Slet