19.8.13

Tøset barselsgave


Overraskelsesmomentet var til at overse, da min veninde fik barselsgave til sin lille pige. Bukserne er efterhånden en klassiker fra min hånd, men det var lige præcis min venindes ønske, og libertystoffet havde hun selv valgt fra bunken. For ikke at fjerne overraskelsesmomentet helt blev bukserne givet sammen med en fin klassisk body fra Poppy Rose og en pigerangle fra den efterhånden stærkt svindende pigeflok. Bagsiden af ranglen er samme lyserøde fairford print, hvilket jeg synes var en fin detalje. 

Det er i øvrigt min veninde, som jeg var på picnic med på hendes terminsdato. Men den søde lille babypige lod længe vente på sig, og kom først to uger efter vores picnic. :) 

12 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå, at hun ønskede sig sådan et par bukser. Jeg ville også gerne putte en lille, lækker babypige i sådan et par. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Et par lette liberty bukser er nemlig bare det bedste til sådan en lille baby. Det er nok også derfor jeg bliver ved med at sy dem. :)

   Slet
 2. Hvor er de bare små og rigtig fine - lækkert stof. Og virkelig stilet at den søde pigerangle matcher:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Christina, Liberty er altså også mit yndlingsstof både fordi der er fine prints, men nok mindst lige så meget den lækre kvalitet. :)

   Ranken havde jeg jo syet i forvejen, så det var bare en lille bonusgave.

   Slet
 3. Hvor er det en fin gave. Jeg tror også jeg havde valgt det stof, for det er simpelthen noget af det yndigste, synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Faktisk synes jeg endnu bedre om Fairford printet i de rosa-lilla farver, men det var desværre udsolgt, da jeg i sin tid købte stoffet. Stoffet passer bare rigtig godt til babytøj.

   Slet
 4. Super fin gave med masser af tanke og kærlighed bag.

  SvarSlet
 5. Så fint ;-)

  Er det her ikk noget for dig?? -> http://gitteluna.blogspot.dk/2013/08/tekstil-bog-og-blogdag-oprab-til-alle.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte. Jeg vil lige kigge på dit link.

   Slet