18.8.13

Heraldiske perler


En af de første gange jeg så grafiker Kathrine Højriis heraldiske perler var min tanke, at det er den eneste gang, jeg har set en perleplade, som faktisk ser fed ud! Kathrine fortæller en artikel til samvirke, at inspirationen til hendes perlekunst udspringer af korsstingsmønstre og heraldik, som er middelalderlig brug af mønstre i våbenskjole. Det synes jeg er en interessant tilgang til materialet, og resultatet er rigtig flot.

På Instagram har man kunnet følge med i, at jeg gav mig i kast med at gøre Kathrine Højriis kunsten efter. Jeg har lånt motivet direkte efter hende, men blot ændret lidt på farvesammensætningen. Det var ikke uden skepsis at Karsten iagttog mine perlerier, og det faktum at jeg ville have det op på væggen! Men han har vist stiltiende accepteret, hvorimod jeg er ret vild med looket, og hvordan det komplimenterer mine kalaidobakker.     


16 kommentarer:

 1. Hvor har du ret:
  En perleplade, der faktisk ser FED ud!

  Hilsen
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Normalt er det kun den meditative proces med at lave perlerne som har tiltalt mig, da jeg ellers ikke har været så begejstret for resultatet at jeg kunne finde på at hænge det op. Men med den her form for perlekunst er jeg overbevist. :)

   Slet
 2. Det ser super godt ud! Er vild med farverne... Hvad sagde Ingrid til den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg fik SÅ meget street credit fra Ingrid over at kunne lave så avanceret og stor en perleplade. :D

   Slet
 3. Hvor er billedet fra, det er super fedt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lille billede er et kunstkort fra Bob Noon (kan købes i mange indretningsbutikker) og statement posteren er købt fra USA. :)

   Du kan læse mere om posteren lige her, hvor der også er link: http://kreakullerogkrudtuglen.blogspot.dk/2013/03/get-shit-done_29.html

   Slet
 4. Vildt flot og sikke et fint stykke arbejde.

  SvarSlet
 5. Den ser super flot ud. Wow!

  SvarSlet
 6. Wauw den er flot - er næsten forelsket! Og hvilket arbejde der ligger bag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød. Det tog rimelig lang tid at lave den - omkring 4 timer vil jeg tro. :)

   Slet
 7. Det er jo helt vildt fedt! Det bliver jeg simpelthen også nødt til at prøve. Pyh! Jeg bliver snart nødt til at sige mit job op med alle de fine ting, som skal afprøves!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg har på ingen måder timer nok i døgnet til at nå alle de kreative projekter, som jeg har lyst til. Jeg ville gerne lave denne siden foråret, og det er først nu jeg fik prioriteret det. :)

   Det er enormt hyggeligt at lave, så du må i gang med perlerne. Ellers sælger Kathrine jo altså også originalerne. ;)

   Slet