16.7.12

SommerkjoleFor at kompensere for den unisex-farverige garderobe Agnes har arvet fra Ingrid, så er jeg gået all in på girly farver. Et ordentlig skud lyserød pastel og absolut mere end normen. Mere sommerligt bliver det da ikke. Agnes synes vist også den er fin for hun har hapset den flere gange og smidt den i dukkevognen. Nu mangler vi bare lidt sol så sommerkjolen kan luftes!


Faktisk blev kjolen udklippet inden vores ferie til Kreta, hvor jeg nåede at sy den turkise liberty kjole, Andre ting (læs: en hel bunke!) ligger også klippet og klart, så jeg er ret tilfreds med at sommerferien nu efterlader overskud til at hive symaskinen frem...

22 kommentarer:

  1. Den er rigtig sød - tror jeg vil prøve at lave en lignende:-)
    K.h. Christina

    SvarSlet
    Svar
    1. Har brugt en grundmønster fra Ulla Welinder og tilføjet taljeelastikken. Det bliver spændende at se din version. :-)

      Slet
  2. Hvor er du flittig, Maiken. Så søde kjoler :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Mette. Vi har vist også begge et blødt punkt for Liberty. De fleste af tingene er nu altså temmelig længe undervejs, og jeg når sjældent projekter hvor jeg får udfordret mig selv kreativt, desværre, det bliver mere variationer over sikre hits. :-)

      Slet
  3. Den er så sød, jeg kan godt forstå Agnes snupper den med i dukkevognen.
    K mor

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, ikke. :-) Overvejer om hun skal have den på til Berits bryllup.

      Slet
  4. Nååå hvor er den yndig og sommerlig.
    Kh

    SvarSlet
  5. Super fin og girly - nogle gange må man altså også gå all in. Jeg er spændt på om den lille herhjemme kommer til at gå lige så meget op i glimmer, pink og lilla som den store. Pt har jeg gang i en blå og gul kjole til den mindste og den store får en mangen til, og det synes hun er top cool til trods for mangel på pink og lilla :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det føles næsten helt grænseoverskidende at gå all in, men resultatet er jeg godt tilfreds med. Tror glimmer fetish nedarves. Hvis ikke fra dig så fra storesøster. :D

      Slet
  6. Hvor er den bare sød... girly på den allebedste måde.
    Kig forbi min blog så kan du vinde en lille dukke til at lægge i dukkevognen i stedet for den nye kjole.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak tak. Nu fandt jeg også vej til din blog og følger den gerne. :) Du har ret i at en dukke i vognen (som er proppet i forvejen) er lidt sjovere end en kjole. :D

      Slet
  7. Mega nuttet (og meget lyserød;))

    SvarSlet
    Svar
    1. Jamen det er også helt uvant at give den fuldt lyserødt gas. :D

      Slet
    2. Ja jeg synes også, at det var meget ulig dig;) Men ærteposerne emmer af dig! Hvad puttede du i dem? Jeg skal lave nogle til vuggestuen, men de skal kunne vaskes!

      Slet
    3. Nemlig! :-) Der er knækkede gule ærter i mine poser, men jeg har efterfølgende læst et fif med at putte hama perler i, så de kan vaskes. Det er nok en god idé til vuggeren.:-)

      Ps: Pas på. De vil beholde dig for ALTID i den vugger hvis du bliver ved med at forsyne dem med fine kreating.:-D

      Slet
    4. Jeg har også læst, at man kan putte Hama perler i, så de kan vaskes. Men der er åbenbart delte meminger om, hvorvidt Hama perler afgiver nogle giftige stoffer af en art?! Det er ikke til at blive klog på.

      Og hi hi:)

      Slet
    5. Åh, det kan godt være? Alternativt så er der i pigernes bamser sådan noget plastic granulat, altså små plastic kugler, der giver bamsen tyngde og som gør de kan vaskes. Måske panduro går det, eller billigere på eBay og etsy? Har brugt 100 gram fyld til hver pose på 11*11 cm.:-)

      Slet