17.7.12

Ærteposer

Ærteposer har jeg set rundt omkring, men da jeg så Ninnas version for et stykke tid siden blev jeg overbevist om, at so ein ding muss ich auch haben. Og det var faktisk på trods af at jeg ikke anede hvordan pokker man leger med ærteposer. Men så er det heldigt at Agnes (og Ingrid for den sags skyld også) fangede det straks og gik fluks i gang da jeg prøvede at tage billeder. Nu er der både kastet med, balanceret med, stavet med og lavet tårne med ærteposerne. De er et hit. Nu mangler vi bare at jonglere med dem (hvis vi kunne!) så det passer til cirkus kufferten som de skal opbevares i...

17 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine, det er jo alle tiders legetøj..og det er næsten gratis - kræver bare lidt stofrester, en god pose ærter (risengryn eller andet kan jo også bruges) og lidt tid ved maskinen:-)
  Og jeg må sige, jeg synes de er meget stylish, dem du har lavet:-) SÅ fine!
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene, og særligt din søde kommentar om stylish. Farveudvælgelsen (og med venlig donation af nogle ekstra stofrester fra Ninna og Anne) tog sammen med skrifttypen nemlig ret lang tid før det var lige som jeg forestillede mig. Så de har været længe undervejs. :)

   Har lige læst et fif om at man også kan putte hama perler i hvis man vil have de skal kunne vaskes. Det er smart, men jeg har nu bare købt knækkede gule ærter til at putte i. :)

   Slet
 2. Super fine! :) Har også selv overvejet at lave sådan nogle :) Kan jo også være en fin barsels eller dåbsgave :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I en lille kuffert og eventuelt med applikerede bokstaver med navnet er det da en super sød og personlig gave. :)

   Slet
 3. Hold da op hvor er de flotte.
  Ja, jeg kan heller ikke huske hvad man leger med ærteposer. Men trods det sidder jeg lige nu med lysten til at lave dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror børn hurtigt selv finder på noget. Det skete i hvert fald her.:-)

   Slet
 4. SÅ fine! Jeg må altså også snart igang, og to bogstaver må jeg da kunne klare;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du da sagtens Tine. Og bogstaverne behøves jo altså ikke hvis det skal være et hurtigere projekt.:-) Vær du også glad for hun ikke hedder noget med s, g og andre krummelurer.:-D

   Slet
 5. Virkelig fine - jeg blev også hooked da Ninna viste sine frem, men har ikke syet nogle endnu. I stedet har den stået på matchede sommerkjoler til pigerne, hvis det da bare snart blev sommer...

  SvarSlet
  Svar
  1. De har også været længe undervejs her.;-) Viser du mon snart sommerkjolerne frem? :-)

   Slet
 6. Saa fine :-) Hvordan har du lavet bogstaverne?? Faar lyst til at sy nogle til ungerne!

  Mvh Kathrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.:-) Jeg har applikeret bogstaverne på. Det kræver lidt tid og teknik, men tilføjer en ekstra dimension til legen at man kan stave med dem og det ser pænt ud.:-)

   Slet
 7. HOLD OP hvor er de blevet fine Maiken:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg havde jo også super god inspiration. :) Jeg overvejer også at lave nogle ekstra med en stor prik, et hjerte, en stjerne og et og-tegn. Nu har projekter det bare med at tage tid her, så nu må vi se om jeg får det gjort, men det kunne tilføje lidt ekstra til legen tænker jeg? :)

   Slet
 8. Hvor er de fine. Kan du lave en hurtig DIY? så vil jeg nemlig haste til at lave dem. Især en lille beskrivelse af skrifttypen og størrelse, som du har brugt, og hvordan man sætter bogstaverne på. og hvor store er poserne?

  Tak for en dejlig blog
  Kig gerne forbi min blog: buusogbabys.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ditte

   Det vil jeg lige overveje. Ideen er hverken min egen eller ny, men det er et rimelig tilgængeligt projekt og særligt hvis man kan finde ud af at applikere. Poserne er sådan cirka 11*11 centimeter (de varierer lidt i størrelsen, hvilket dog ikke var med vilje) og der er 100 gram fyld i hver pose.

   Og tak for de søde ord. :)

   Slet
 9. Hej Maiken!
  Hold da op, hvor er de fine!
  Super sejt!
  Er der muglighed for at du kan fortælle noget om mål, og evt. hvad du har puttet i dem?.. :-)

  Mvh Sofia

  SvarSlet