10.7.12

Lopper og interiørtanker


Ingrid og jeg var til stort loppemarked, eller loppermærked som Ingrid siger, i weekenden. Der var egentlig flere ting som kunne friste, men trætte ben og en beslutning om at kun det absolut nødvendige skulle hjem gjorde, at det blev til en håndfuld pixi bøger om Laura og tre Sonja tallerkner, som jeg fik forhandlet ned til spotpris til en sød ven. På ferien forelskede Ingrid sig i den ene Laura pixibog vi havde, og efter at have læst den højt omkring hundrede gange, eller noget der føles sådan, trænger vi helt ærligt til lidt variation. Eller det vil sige at det nok mest er mig som trænger til variation!

Og så er jeg i øvrigt også ved at stifte bekendskab med Mille Flys indretningsbog Rum for Rum, som jeg har stået i kø til på biblioteket lige siden jeg så Ninna anbefalede den. Jeg kan rigtig godt lide at bogen tager afsæt i en række vidt forskellige boliger fordelt rundt om i landet og at det er krydret med gode gør det selv idéer og temaer indenfor farver og boligens rum. Den kan helt sikkert give lidt tiltrængt inspiration til indretningen herhjemme efter stuen fik den store udskiftning i efteråret, men vi er bare aldrig kommet sådan rigtigt i mål og mangler stadig det der pynter. Jeg har vist aldrig lavet sådan nogle hjemme hos billeder, men måske de kommer en dag?

10 kommentarer:

 1. Sikke et godt tip med den bog- jeg har fluks reserveret den på vores bibliotek....er nr. 5 i køen, ÆV! Nå men det er rart at ha noget at glæde sig til:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Har faktisk nået at være i kø til den hele to gange, da jeg glemte at hente den første gang den kom hjem. Men den er værd at vente på. :)

   Slet
 2. Hej Maiken, Orv sikken fin blog har lige hakket dig af inde på bloglovin, glæder mig da helt vildt til at se mere af dit univers og måske bolig billeder, dejlig bog, har smuglet i den hos min veninde. Ha en skøn uge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde kommentar. Den gjorde min dag bedre. :)

   Slet
 3. Laura pixi'erne er også et kæmpe hit her og lykken var stor for både piger og deres mor, da jeg fandt hele samlingen på trendsales, så vi ikke behøvede at læse Laura på hospitalet hele tiden;)
  Glæder mig til se mere af rum for rum hjemme hos dig!

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, og vi skal ikke læse om Laura der flytter hele tiden. :D Jeg fandt pixierne i ny stand på loppemarked til 2½ krone stykket. Det er da spotpris. Så nu har vi 6 pixier med Laura og lånt to bøger på biblioteket. Ved du hvor mange der findes i pixi?

   Synes jo alle andre bor så fint og vores vægge er så tomme, så nu må vi lige se hvor meget der finder vej til bloggen. :)

   Slet
 4. Hvor ser de ud til at være i fin stand, Maiken. Uh, jeg glæder mig til at få dem. TAK! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt, Julia. Altså nu har billedregigeringen været lidt gavmild da man altså godt kan se brugsspor, men de er virkelig i fin stand uden skår. :)

   Slet
 5. De pixi minder lidt om børnehavebogen som vi har, og som de alle er så glade for.
  Jeg skal til loppemarked nede i byen lørdag, skal der kigges efter Aluminia kulørt stel????
  K mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Historier de kan relatere til er altid et hit. :) Tallerknerne købte jeg til Julia, så det tror jeg ikke, men jeg har lige en enkelt eller to af andre ting du gerne må holde udkig efter. :)

   Slet