23.7.12

Twist & trækuglerUd over et dejligt gensyn med skønne kreavenner fik flere af os også syet twist nederdele, da jeg var på besøg hos Ninna i lørdags (du kan se billeder her, her, her og her). I et stykke tid har jeg gerne ville gøre hende her kunsten efter, så det var kærkomment med et kollektivt projekt. Og jeg nåede endda at sy både en gråmeleret og en sort. Jeg kan rigtig godt li looket, så mon ikke de kommer til at blive flittigt brugt?

Aftenen forinden fik jeg også lavet en fin halskæde med malede træperler, som jeg har set flere steder i flotte variationer som eksempelvis denne. Det var netop også sådan en kæde der var i gaven til Ninna, men bare med en neonpink stor kugle. Nu overvejer om jeg måske også skulle lave en magen til for jeg drømmer stadig lidt om den farvekombination.12 kommentarer:

 1. Ej hvor er de lækre, den står også højt på min to do liste!
  Er især vild med den grå, det er jo altid lidt fedt når man "tør" vælge andet end den lidt sikre sorte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg stod også med en mørk camel i hånden, da jeg købte ind, og synes Ninnas leo også er fin, så hvis de bliver flittigt brugt kan det godt være jeg er nødt til at have et par stykker mere. De er simpelthen så behagelige at have på.

   Modellen er hurtig og nem, men jeg måtte sy ekstra af i vidde og længde flere gang før den sad passende. Du må sige til hvis du får brug for nogle mål til pejlemærke ift. dine mål. :)

   Slet
 2. Super fine nederdele og halskæde du har fået lavet, øj skønt nu hvor sommeren er kommet -)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Jeg satser også på at sommeren er kommet for at blive - og gerne lidt varmere og mindre blæsende. :)

   Slet
 3. Suk, må da vist også have syet mig sådan en lækkerhed!
  Hvor lang/bred lavede du din?

  SvarSlet
  Svar
  1. Absolut! At sy dem tog ikke så lang tid, det var mere tilklipningen som tog tid. :)

   Min er 120 centimer lang, dvs. foldet 60 cm., plus en linning på 3½ centimeter. Jeg ville gerne have den knælang. Livvidden er 84 centimeter. Jeg startede en del bredere i livvidden, men tog omkring 15 centimeter af før den sad pænt tæt. :)

   Slet
 4. Jeg takker igen for din omtanke, hjælp og tålmodighed :) Har endelig fået prøvet min, og den passer fint. Husk at sende mig dit kontonummer, så vi kan blive kvit.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt, Ida. Du bliver sørme også næsten nødt til at flashe din, enten irl eller på bloggen. :) Jeg skal nok lige sende oplysningerne.

   Slet
 5. Hvor ser du da bare brandgodt ud Maiken! Virkelig fine billeder!

  Og nå ja, halskæde og nederdel er også fine. ;-)

  KH

  SvarSlet
 6. De er superfine de twist nederdele. Jeg har bare endnu ikke kastet mig ud i et syprojekt til mig selv. Måske det kommer en dag.
  Fin halskæde :)

  SvarSlet
 7. Er også helt vild med både halskæde og nederdel. Jeg må ha' gang i de kreaprojekter igen snart med alt den fine inspiration her. Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet