18.7.12

Øster Hurup


Sommer er også lig med tid til at pleje gode venskaber. Lige siden vi mødtes på efterskolen har jeg været fast bestandel i min venindes familie og fejret hendes fødselsdag om sommeren i Øster Hurup. I år var ingen undtagelse.

Og selvom der er gået et år, så er vi åbenbart ikke blevet et år klogere? For igen drønede vi lige tilbage i tidskapslen hvor man tog fjollede venindebilleder, men jeg vil nu forskåne jer denne gang!

14 kommentarer:

 1. Jeg kan sagtens klare fjolle billeder, men jeg er nu også ret pjattet med dem, du har valgt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved du er hårdfør. Og tak. :D

   Slet
 2. Du har jo taget alle de billeder jeg tænker jeg skulle tage hver gang jeg går tur om morgenen ved stranden i Øster Hurup:-) Der er så mange smukke motiver på vejen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig! Jeg knipsede også løs så det grænsede til det pinlige. Tror i hvert fald de lokale nede på havnen synes min optræden var temmelig mærkeligt. :D

   Slet
  2. Tro mig - De/vi (selv om jeg efterhånden har boet her i over 6 år, føler jeg mig endnu ikke helt lokal) ser mange "mærkelige" ting i løbet af højsæsonen hvor byen i den grad vender sig fra at være næsten øde til at være et totalt menneskemylder! Det er både en ulempe ved byen men det har bestemt også sin charme:-)

   Slet
  3. Haha, jeg kunne bare mærke hvordan fiskerne flyttede sig væk fra kameralinsen. :D Jeg har været der i ydersæson også og der kan man bestemt ikke klandre ØH for at være pulserende. Men stranden er lige smuk uanset årstid.

   Slet
 3. Virkelig smukke billeder! Ih det er skønt når man kan holde sammen år efter år, skønt. Ha en dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også noget helt særligt at have kendt hinanden halvdelen af livet. :)

   Slet
 4. Meget smukke billeder! Herligt med tøsefnidder, det kan vi vist alle behøve ind imellem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. :) Jeg tror det er rigtig sundt at glemme hverdagen og bare fordybe sig i pigehygge og nært venskab. :)

   Slet
 5. Dejlige billeder, og sikkert mindst lige så dejligt med tøsefnidder :)

  SvarSlet