8.7.12

Kreta


Gensynet med Grækenland var lige præcis så skønt, kaotisk og solrigt som jeg husker det. Vi har slappet af (eller så meget det nu kan lade sig gøre med to små unger!) spist imponerende meget græsk salat, haft panorama udsigt fra vores balkon, fået lidt kulør, holdt siesta i skyggen, læst bøger, spist is, hængt ud ved poolen (hvor Ingrid har givet den gas) og været på et par ture ud i landskabet. Lige som sådan en ferie skal være.

Og nu er vi sådan cirka klar til en sommerferie snart igen efter en travl uge tilbage på jobbet...

24 kommentarer:

 1. Velkommen hjem igen;) Det ser skønt ud og med det vejr de lover i vores ferie kunne jeg snildt fristes til et par uger på Kreta;)

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Vi havde forrygende vejr dernede. Faktisk næsten for varmt de første dage (nok 35-37 grader). Så nu er jeg rustet til at blive skuffet over manglende sommervarme herhjemme om end vejret faktisk har været ret skønt i dag. :)

   Slet
 2. Velkommen hjem og sikke dejlige billeder derfra. Har selv været på Kreta for 19 år siden, men husker skam alt derfra. Det var sådan en dejlig ferie. Ligesom det ser ud til, at I har haft.

  Mvh Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk lidt sjovt du siger det. Min første charterferie var med en veninde som 17årig i sommeren 1997. Det var en afbudsrejse og vi boede på et lille bitte lejlighedshotel uden pool eller anden luksus. Men det var en fantastisk ferie. Og da jeg ledte i Chanias gader fandt jeg faktisk den lille baggård vi boede i, men det var helt lukket nu. Det var virkelig en tur ned af memory lane at gå i de samme gader. Nogle ferier glemmer man bare aldig. :)

   Slet
 3. Endelig billeder :) som er rigtig gode! Kan godt se sveskerne havde det hyggeligt og forældrene ser afslappede ud. Kreta er godt, man får lyst til at komme igen.
  God arbejdsuge.
  K mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, jeg kom også helt fra bloggeriet (eller maile billeder for den sags skyld) efter en god uge uden net efterfulgt af en hektisk arbejdsuge. :)

   Det var rigtig godt, men skulle det være helt efter mit temperament var vi nok taget på flere ture. Og samaria kløften har vi stadig til gode...

   Slet
 4. Årh, hvor lækkert! Jeg drømmer også om en uge syd på... Men måske bliver det bare en tur vest på;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også skønt. Til gengæld drømmer jeg om NY. Kommer du vest på? (håbe håbe håbe!)

   Slet
 5. Ja til august har jeg ferie, og så kommer jeg vest på! Og ja NY er slet ikke tosset at drømme om:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så vil jeg godt booke mig ind. :)

   Slet
 6. Det er altså også dejligt med sådan en tur ned i varmen, og billederne gør ikke længslen mindre! Er en lille smule jaloux ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan har vi det vist alle med feriebilleder? ;)

   Slet
 7. Det ser bestemt ud til at have været en dejlig tur! Men mere vil tit have mere. Jeg håber, at den næste del af jeres ferie bliver ligeså dejlig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig! Knap er tasken udpakket før jeg har lyst til at tage afsted igen (når der ses bort fra alt pakkearbejdet)...

   Vi skal lige have en uge mere på job før den moderne sagt står på "Stay-cation" med småture udi landskabet og afslapning. :)

   Slet
 8. Hvor ser det ud til at have været en dejlig tur! Men ja, man kunne godt bruge en uge eller tre mere sådan et sted, ikke?! Tusind tak for tanken igår, er så glad for at få øget samlingen på den måde ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bestemt også! For at være helt ærlig så var vi ved at være mættede efter en uge. Ikke at være på ferie og nyde solen, men der var bare så meget mere arbejde i at ungerne var udenfor deres vante rammer. Synes det på den front var mere krævende end når vi er hjemme.

   Og det var da så lidt med Sonja. Når det nu var så billigt kunne jeg jo ikke lade dem stå, vel? ;)

   Slet
 9. Skønne feriebilleder! Elsker ferieafslapning.

  Kan se, du har centreret din header, så den står i midten af skærmen. Hvordan gøres det? Kan simpelthen ikke hitte ud af det med min nye header... Håber du vil give lidt fif!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak.

   Åh, ved du hvad. Jeg er simpelthen så dårlig til layout og er næsten helt flov over at min er så håbløs kedelig og uopdateret. Faktisk er det to år siden jeg lavede det og kan absolut ikke huske hvordan jeg lavede indstillingerne, så jeg kan desværre ikke give dig nogle fif. Håber du kan få hjælp andetsteds. :)

   Slet
 10. Dejligt! Hvordan gik flyveturen med to små? Vi skal til Sardinien om en måneds tid og jeg er skisme lidt spændt på at have dem med ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det fik faktisk rigtig fint. Ingrid har fløjet flere gange da hun var helt lille (selvom hun ikke kunne huske det) og hun hyggede sig gevaldigt med lidt bøger, iPad og se ud af vinduet. Og da vi fløj på skæve tidspunkter, meget tidlig morgen derned og helt sent aften hjem, så sov begge på hjemvejen og Agnes fik en formiddagslur på vej ned. Agnes tålmodighed blev dog gevaldigt testet på turen derned, men med lur, små snacks, en sutteflaske og små bøger gik det fint.

   Det lyder rigtig lækkert med Sardinien. Spændende med et mere utraditionelt rejsemål indenfor europas grænser. :)

   Slet
 11. Det ser super, super skønt ud!! Kan slet ikke vente til vi også skal afsted!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg sørme godt forstå Anne. :)

   Slet
 12. Det ser ud til I har haft en dejlig ferie med de ting som en ferie nu skal indeholde. Med det danske sommervejr i sigte er det godt at have fået noget sol og nogle is.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, min tålmodighed overfor den danske sommer er markant højere. :)

   Slet