2.3.12

Leo pimp


Man skal aldrig gå ned på udstyr. Og til et prinsesse outfit hører også glimmersko, men købt  på gefühl og i sidste øjeblik så var de altså for store til Ingrid. Efter de er blevet pimpet med tilklippede leo såler så kan vi begge to godt ignorere, at de først passer sådan rigtigt til sommer for glitter, sløjfer og leo i en skøn forening hitter!

9 kommentarer:

 1. De er da også bare for fine...

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine..:) Dem ville K elske!! Hvor er de mon fra?
  Ha' en dejlig weekend..

  SvarSlet
 3. Karina, ja ikke. :)

  Anne, ballarinaerne er såmænd bare fra H&M med en leo sål som jeg har tilklippet og ilagt. Normalt plejer jeg at købe angulus mv., men til prinsessekjolen er de nu ret søde. :)

  SvarSlet
 4. Ihh så fine...kan du mon afsløre hvad det er for en leo sål? For her har vi selv samme ballerina i et nummer for stort og ventetiden er lang, når man ikke er ældre;)

  SvarSlet
 5. Mille, dem købte jeg i går for 14 kroner i netto såmænd. Ingrid var så begejstret at jeg ikke måtte tage dem tilbage til butikken for at få et mindre nummer :D

  SvarSlet
 6. Rigtig god idé! Min Olivia er også vild med H&M's ballerinaer, så måske jeg skal på jagt efter nogle leo-såler - de giver da lige det sidste;-)

  SvarSlet
 7. Katrine, :)

  Kram og krea, synes også de giver lidt ekstra. Jeg kender ikke rigtig kvaliteten på h&m ballarinaerne, men jeg synes de har nogle sjove lidt skæve designs som taler lige ind i lillepige hjertet. :)

  Anna, tak.

  SvarSlet