20.3.12

Hama påske


Ingrid og jeg perler videre og nu er det blevet i påskens tegn. Egentlig er jeg hverken udpræget til påskepynt eller hama ophæng, men det er vildt hyggeligt at lave sammen med Ingrid, så omgivelserne kan godt berede sig på (endnu mere) perlespam! Bare så I ved det.

PS: Bare rolig Anne, det er særligt bedsteforældre som er i farezonen...

8 kommentarer:

 1. Personligt synes jeg jo at HAMA-perler er et kæmpe hit :) Og de derpåskeæg/kyllinger er da mega nuser :) Er det "bare" en æggeform I har brugt eller er det en særlig ægge/kyllingform? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak. Nogle enkelte ting i hama kan jeg godt lide, men det bedste er hyggen og processen.:-) Det er nemlig en stor æggeplade som er brugt til både denne og klovnen.

   Slet
 2. De er da bare alt for søde :) en god ide jeg vil prøve at lave på mit arbejde i SFO :) er det en stor rund perlerader - eller hvordan?
  Hilsen Lisa

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lavet på en stor æggeform. Vi har købt en af hama inspirationshæfterne (denne er fra nummer 12) og der er nogle gode ideer i som man ikke selv ville komme på, så det kan anbefales til SFOen.:-)

   Slet
 3. I hæftet er det i øvrigt en fugl i brun kurv, men jeg har ændret på farverne så det blev en påske version med kylling i et æg.:-)

  SvarSlet
 4. Jeg må ud og finde den æggeform. De er bare så søde.
  Kh
  Monika

  SvarSlet
 5. Vi perler Hello Kitty herhjemme, dvs. jeg må ikke være med, kun finde perler i den rigtige farve... :)

  SvarSlet
 6. Det er rigtig flot, du kunne jo prøve at ligge nogle af dem online på Hobbytavlen.dk

  SvarSlet