6.2.12

Nice to have?


Mit ærinde var de fine pastelfarvede pølsebakker i melamin. En enkelt i pastelgul var tilbage, men trods relativ god selvbeherskelse (øhem, eller noget der ligner) blev kurven alligevel fyldt pænt op?! Jeg fik en hel masse nice to have (mere end vist her) og hånden på hjertet var intet af det vist need to have...

Dog er jeg sikker på at de pastelfarvede melamin æggebægere vil gøre sig en hel del pænere på brunch bordet end de smirnoff shotsglas som indtil nu har haft funktionen. Jeg kunne næsten argumentere for at de var need to have...

22 kommentarer:

 1. Jeg har også sendt lange blikke til de pølse bakker, men har endnu ikke fundet et formål, der retfærdiggør at jeg må eje dem ;)

  SvarSlet
 2. Malene, nja det problem har jeg vist også, men det var tydeligvis ingen hindring! :D

  SvarSlet
 3. ja æggebærerne var da helt klart need to have!! Og de andre ting er jo simpelthen så fine. Gudskelov skal jeg køre 45 min. for at nå frem til SG, ellers lagde jeg da alle mine penge hos dem hver måned!! Så jeg kan sagtens forstå at du kunne fylde kurven o!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det er vist også det konklusionerneen er havnet på. Er mere spændt på hvad Karsten siger når han opdager billedet med den præparerede sommerfugl. Helt klart hverken nice to have eller need to have i hans bog.:D

   Min nærmeste SG er ret lille og man må desværre ikke have klapvogn eller lignende med derind så jeg kommer der desværre sjældent også...

   Slet
 4. Jeg har også allerede fyldt kurven godt gange 3 hos søstrene den sidste uges tid-nu har de også fået fine pastelsager i porcelæn, og det måtte jo også ejes!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tre gange, det er sgu da meget godt gået!

   Gloede også på hylden i noget nær en evighed, så det var meget heldigt at det ikke var hele partiet som røg med hjem.:D

   Slet
 5. Altså Maiken da;) Du kan da bare undskylde det med, at det er til Ingrids køkken og så kan tingene efterhånden bevæge sig over i dit køkken...

  SvarSlet
  Svar
  1. En næsten tilsvarende undskyldning brugte jeg ift. de pastelfarvede melamin børnekrus som smuttede i kurven i netto i forrige uge.:D Uheldigvis kom Ingrid til at afsløre det overfor Karsten, da jeg købte anden portion... tsk tsk.

   Slet
 6. Nu er det jo absolut også en hårfin grænse mellem nice to have og need to have, når man kommer til pasteller. Hvis i tvivl, så må rådet da også altid være KØB - særligt når man bevæger sig i den prisgruppe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det råd kunne jeg nemt tage i brug.:-)

   Slet
 7. Oh yes faldt også for pølsebakken.. Høhøhø. Melder mig også lige som fast læser på din fine blog :)

  SvarSlet
 8. HA ha ha ha, vi har også brugt shotsglas i mange år:-) Altså de er jo gode nok, men på et tidspunkt så er man sgu også blevet for gammel den slags ikke... Det er lidt det samme som at få købt sig nogle ordentlige håndklæder, og ikke bare have en stak af godt og blandet der nærmest er ældre end en selv:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er næsten en skræmmende erkendelse så voksen man bliver! Håndklæderne er vi ikke rigtig nået til endnu...;-)

   Slet
 9. Det er i hvert fald nogle af de skønneste 'nice to haves' man får i SG :)

  SvarSlet
 10. Tror da at det er must have :-) hvis jeg kender dig ret.
  K mor

  SvarSlet
 11. Uhh, de pølsebakker har jeg også været på jagt efter og har fået købt seks af de mørkegrønne til vores leg i smørrebrødsbutikken.

  SvarSlet
 12. Jeg har også købt en stak pølsebakker. Synes de er sjove og har nogle herlige farver. Herhjemme bruges de flittigt af den mindste.

  SvarSlet
 13. It's really a cool and helpful piece of info. I'm glad that you sharеd this
  helpful informatіon with us. Please stay us up to ԁate like this.
  Thanks for shаring.

  Loοk аt my blog ... rhinoρlаsty top surgеon []

  SvarSlet
 14. Have you ever thought about publishing an ebook or guest authoring
  on other sites? I have a blog centered on the same subjects you discuss
  and would really like to have you share some stories/information.
  I know my subscribers would enjoy your work. If you are even remotely interested,
  feel free to shoot me an email.

  my web site :: nummerupplysningen (http://www.youtube.com/)

  SvarSlet