19.2.12

Lørdag aftenLørdag aften med lækre tapas, kreativt pakkespil og dejlige damer. Så bliver det ikke meget bedre!

I pakkerne gemte sig stikkeetui fra Kathrine, håndtrykt net fra Louise, cirkelbolde fra egen hånd, grafisk print fra Louise, harlekinsæske til sager fra Julia, farverig kosmetikpung Cille og liberty neon nøglesnor fra Ninna. Need to say at der blev kæmpet benhårdt til sidste terningkast?!

Ikke at rønnebærerne er sure, men nogen ryddede næsten bordet for fede krea pakker, så jeg glæder mig til revanchen...

16 kommentarer:

 1. Ser super hyggeligt ud og elsker dine runde hængeting:) ved ikke hvad de hedder:0)
  Hav en skøn dag Majken:)

  SvarSlet
 2. Ser både lækkert og hyggeligt ud!
  Når man ser jeres selskab fra forårsmarkedet ærgres man lidt over at jeg blev nedlagt af graviditeten og ikke kom med som planlagt;)
  Dine cirkelbolde er så fine.
  Ha' en dejlig dag..
  KH Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk var jeg slet ikke med på forårsmarkedet, da det var omkring termin, men har sneget mig ind i det gode selskab alligevel.;-)

   Måske vi skulle koordinere så det lykkedes at ses irl? :-)

   Slet
  2. Lækkert du fandt mig frem igen..;)
   Og ja - gerne koordinere..;) Det kunne være rigtig hyggeligt.. Du kan evt bare sige til - jeg er jo hende den barslende med ret god tid..;)
   Kh Anne

   Slet
 3. Sådan nogle aftener må der også gerne være flere af.:-) Jeg er også ret vild med de ophæng og er slet ikke færdig med at lave flere af dem endnu. Ved ikke hvad det mest dækkende ord for dem er? Kalder dem for cirkelbolde og cirkel kuber, men det kan vel også være ornament?

  Også rigtig god dag til dig.:-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det lækkert og hyggeligt ud!
  Jeg elsker også boldene, tror jeg må lave nogle. Men kan ikke huske hvor det er jeg har set en DIY. Er det mon her hos dig?
  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Junette har lavet en DIY. Klikker du på linket med cirkelbolde kan du der finde et link til den DIY. Lavede min uden brug af den (da jeg ikke kunne huske hvor jeg havde set det), så min fremgangsmåde er lidt anderledes. Det er rigtig hyggeligt at sysle med, så god fornøjelse :-)

   Slet
 5. Tak for en SKØN aften Maiken:-) Det var simpelthen så hyggeligt, næste gang må vist have 2 pakker med hver, så der er lidt flere at spille om:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde! :-) Når nu vi ikke evner at spille diplomatisk så kan det godt være vi skal have flere pakker på bordet. :-D

   Slet
 6. Hm.. Mine kommentarer forsvinder her hos dig.. Vil du lure om jeg er røget i spam..?;)
  Kh Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt du skrev det for din første kommentar var ganske rigtigt havnet i spam, men nu fik jeg gravet den frem. Mærkeligt!

   Slet
 7. Ej, hvor fint et indlæg :) Klikkede ind på indlægget meget naivt og tænkte, "mm noget lækkert mad, det skal jeg lige se, hvad er". Flot Kat(udenH)rine. Det er så dine egne dimser. Men tak tak tak for en skøn aften. Jeg er helt tosset med din ligefremhed. Den kender jeg nemlig godt, og jeg føler mig allermest tilpas med det .
  Glæder mig til vi ses igen.
  Knus K

  SvarSlet
 8. Kæreste Majken. Tusind tak for en skøn aften - jeg er enig med Ninna om at vi hellere på tage to gaver med, således at der er mere at spille om.

  Varme knus Louise

  SvarSlet
 9. Suk, suk! Dejligt at se billeder fra en garanteret hyggelig aften

  SvarSlet
 10. Hvor ser det hyggeligt ud :)
  Tusind tak for din kommentar inde hos mig, på den måde fandt jeg frem til din skønne blog som jeg meget gerne vil følge fremover. Kh Line.

  SvarSlet
 11. Hvor ser det bare hyggeligt ud... Bliver helt misundelig... Og sikke skønne gaver.... Hvor I landet er du egentlig fra Majken?

  SvarSlet