15.2.12

Servicemor


Mand, hvor det bare føles som en uendelig kamp mod vasketøj, smårod og nullermænd. Hvad lavede jeg mon før ulvetimeramte unger, småvræleri i timevis, praktiske ting at huske, sultne maver der kræver aftensmad tidligt og straks? Hyggede jeg mig, havde jeg stængerne oppe, slentrede jeg rundt i butikker, drak jeg latte en sen eftermiddag, var jeg i fitness, slappede jeg af? Jeg kan sgu snart ikke huske det mere!

Kan man mon fornemme det har været en streng ulvetime?

20 kommentarer:

 1. Åha, det kan virkelig være nogle lange eftermiddagstimer nogle gange. Håber I får en hyggelig aften uden afbrydelser! Og hey, på lørdag skal der hygges uden unger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Nød også stilheden i aftes ved at lave absolut ingenting - og det var tiltrængt. Ser virkelig også frem til girly hygge på lørdag! :-)

   Slet
 2. Åh det er lige min dag, og jeg har endda kun en... Slap af en gang i mellem bliver man altså lidt smadret i hovedet. Håber du får hygget dig lidt nu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er et eller andet foruroligende rart over at vide andre er i samme båd.:-)

   Slet
 3. Åh du beskriver lige dér hvor jeg er;) Der er lige rigeligt at se til med to små damer derhjemme! Jeg kan heller ikke huske hvad jeg brugte alt den tid på før jeg fik børn? Men jeg kan mærke at jeg slappede mere af, for jeg har aldrig været så træt som nu...
  Aftenerne er hellige, men ofte alt for korte - nyd den, det gør jeg;)

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. En ting er helt sikkert. Jeg sidder markant mindre ned og aftensmåltiderne var markant roligere. :-D Mine aftener er virkelig også hellige...

   Slet
 4. Ja - nogen gange kan man sgu ikke helt huske det.. Og hvordan er det nu man har det, når man er udhvilet?;)
  Her kæmpes også (hver aften) med en ikke sovende F.. Så glæder mig til at ha' en aften til mig selv.. Håber du får en dejlig og stille aften..:)
  Kh Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var i zombie tilstand før jul, så jeg føler med dig!

   Slet
 5. Du rammer hovedet på sømmet sådan en dag havde jeg igår... Og jeg har kun en men for tiden er det også mere end rigeligt...Hun er i sin TRODSIGE fase... (LÆS total ildspyende,hårrivende og total drænende) Vores MANTRA pt er og bliver: DET ER BARE EN FASE, DET ER BARE EN FASE....

  Jeg ved det er en kliche og folk uden børn hader det.. Men det er altså sandt... HVAD lavede vi før vi fik børn...?? GAV LIVET OVERHOVEDET MENING???
  For selvom de til tider kan drive os til kanten og til tider udover den...VIL VI FOR ALT I VERDEN IKKE undvære dem...

  VI er blevet gode til at have MIG tid og det prøver vi også at lærer Prinsessen...
  Men pt kunne jeg bruge en hel uges MIG TID ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ER nemlig helt en kliché, men føles altså sådan. Håber jeres fase snart er ovre før det lyder helt ærligt drænende. Tror vi var lidt uheldige i går, hvor de begge ramte ulvetimen for hårdt. Det bliver godt med noget vinterferie i næste uge.:-)

   Ps: drømmer også seriøst om en uges mig-tid!

   Slet
  2. Ps: mit liv før børn gav i øvrigt ganske glimrende mening, men det var bare en anden mening. :-)

   Slet
  3. Helt enig mit liv gav også mening før jeg fik barn.. Det var ment i overført betydning...
   Men må erkende at mit liv efter barn har givet mig en dybere mening og ikke mindst en ro og en rolle som jeg bare føler mig så godt tilpas i..

   Jeg vil lige fortælle at de sidste to dage har været fantastiske ren morten korch familie idyl-agtig...

   Der har været smil på læben,nærvær og kærlighed....
   Ps: kig forbi min blog millesrutchebane.blogspot.com og læs om vores dage ;0) og lig gerne en kommentar ;0)

   Slet
 6. Det lyder hårdt. Vi slipper med en stressende halvtime, hvor de skal i nattøjet, have børstet tænder osv. Det er mega stressende de aftner jeg er alene, og der kun er to arme til at klare to børn (og helst på en gang naturligvis... Prust)

  SvarSlet
  Svar
  1. I går var jeg glad for vi var to, da de begge var en prøvelse.:-)

   Slet
 7. Det lyder som en dum ulvetime! Jeg kender det aaaalt for godt! Fandtes der en tid hvor aftensmaden ikke skulle falde prompte kl 6, hvor man kunne gå spontant i biffen, eller slentre en aftentur med kæresten? Man kan blive i tvivl :D Vi kører i sygdomsturnus herhjemme, det er også et hit skulle jeg (ikke) hilse og sige!
  Håber i får en bedre dag i morgen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig! Og god bedring.:-)

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 8. Jeg ved PRÆCIS hvad du mener! Virkelig...det ku ha været mig der havde skrevet det indlæg:-) Jeg kan heller ikke huske hvad vi fik tiden til at gå med før vi fik børn....jeg har en fornemmelse af at vi tit kørte MC og gik nogle lange ture...men jeg er ikke helt sikker:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 9. I know, det er bare om at være sej og holde ud!

  SvarSlet
 10. Præcis sådan en tanke havde jeg for et øjeblik siden (og sådan en dag havde jeg ditto i dag). Nogle er bedre (mindre trættende) end andre, ikke? Har selv to små piger, som holder mig travl :o)
  God aften til dig, med forhåbentlig ro og sovende børn...
  KH Sidsel.

  SvarSlet