10.2.12

MT lager


Med posten er kommet en ny ladning masking tape, da jeg efterhånden har gjort et stort indhug i mit lager. Ret beset synes jeg det er en formue for tape, men her synes jeg prisen var okay. Med lidt  supplerende opgradering af neon-pink, sortprikket og sortstribet så er jeg vist klar til at klistre mine omgivelser til (igen!).

Ingrid deler min begejstring, så hun har fået syv ruller wanna-be MT fra Søstrene, som hun frit kan disponere over og fornøje sig med.

9 kommentarer:

 1. Det var godt, du kunne bruge tippet :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var et rigtig godt tip jeg fik af dig, tak.:-) Nu hvor der var lavvande i mt beholdningen kunne jeg endelig legitimere at købe mere...;-)

   Slet
 2. Og hvilket tip:-) Den Etsy Shop er hermed "pinnet"-tak!

  SvarSlet
 3. Jeg har også snart brug for en opgradering af mit lager..:) Har også gemt Idas link til formålet.. Karoline gjorde efterhånden også godt indhuk i mit lager, så hun har også fået en lille samling SG tape..:)

  SvarSlet
 4. Jeg er lidt nysgerrig efter hvad det løb op i, med skat/moms og forsendelse? For jeg er da MEGET fristet :-)

  SvarSlet
 5. Sikke en masking-tape-fristelse. Ordren er hermed sendt. ;)

  SvarSlet
 6. Lækker tape du har og tak for linket til Etsy shoppen:-)

  SvarSlet
 7. Jeg er også lige med på en kigger ang. hvad prisen løb op i med moms og postdanmarks dyre gebyr :o( Jeg har nemlig en gang bestilt fra Japan eller Kina og fik aldrig varen og fra USA kom jeg til at betale dobbelt for noget uglestof..
  Spændende blog du har :o)

  SvarSlet